Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Je to velmi zajímavé. A i pro mne trochu překvapivé. 

Škoda, velká škoda, že jste do té analysy nezahrnul rovněž vyřazené kandidáty pana senátora Okamuru a pana Dlouhého a hlavně dosluhujícího pana presidenta.

To srovnání by pak bylo mnohem zajímavější a patrně ji výbušenější. Osobně odhaduji pana Dlouhého někde blízko paní Roithové a pana Okamuru někde mezi paní Bobošíkovou a paní Fišerovou. Kam by ale dopadl pan Klaus, to si netroufnu vůbec odhadnout.

Máte-li čas a chuť, zkuste to prověřit. Myslím, že nejsem sám, koho by to zajímalo.

0 0
možnosti
VN

Statistikou lze podpořit jakýkoliv názor. Přijde na to, kdo platí.Rv

0 0
možnosti
JL

Analyza neni statistika.

2 0
možnosti

Milý pane Petráku, lžete jako když tiskne. Udělal jsem si stejnou statistiku a například v 1000 znacích z on-line chatu se v odpovědích Jany Bobošíkové zájmeno "já" nevyskytlo ani jednou. A právě v on-line chatu by se mělo projevit, jak člověk opravdu vnímá sám sebe a nedokázal by se přetvařovat. Prostě jste lhář a vytvořil jste statistiku na základě smyšlených čísel. Doporučuji Vám, abyste se ucházel o místo na ministerstvu vnitra, tak schopného člověka Kubice jistě rád zaměstná na místě pana Henycha.

0 3
možnosti
JL

Bobosikova jesne posledni? To vim i bez analyzy. A jen tak mimochodem analyza se od statistiky odlisuje tim, ze se porovnava urcita mnozina udaju. Nikoliv jeden, takze autor to ma spravne, Vy jste mimo.

3 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 768x
Hodlám psát s nadhledem, ale nemám na to.
Rád bych psal pravidelně, ale nebudu to stíhat.
Chtěl bych psát zajímavě, ale obávám se, že to posoudíte sami.


Webová stránka:

http://iracionalita.net

Seznam rubrik