Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J86o96s58e43f 67P90o63t74r

14. 9. 2015 21:43

Biologická věda sekvencováním  genů zjistila, že všech 7 miliard lidí je mimořádně geneticky homogenních, jako měřítko vědci předkládají, že lidstvo je víc homogenní než dvě sousední tlupy šimpanzů v africkém pralese.

Z toho plyne, že všichni lidé jsou si tělesně a intelektuálně rovnocenní, gentleman z londýnské City je na stejné genetické úrovni jako poslední australský domorodec (Darwin se jistě obrací v hrobě).

Jediné rozdíly mezi lidmi jsou kulturního rázu, což se projevuje ve  vyspělých , nebo méně vyspělých  civilizacích . Evropská společnost svojí civilizaci, kterou se jí podařilo dobýt svět, odhodila, takže ji teď třeba překoná   podřadná islámská civilizace.

0 0
možnosti
JR

J16a10n 84R21á43ž

14. 9. 2015 19:33

Každá civilizace má různé projevy svojí dekadence. A to je jeden z nich.

Kdysi bylo standardem pro slušné chování ve společnosti to "britské", stejně tak dokud nebyla  Amerika úpadková, bylo standardem jednání Američanů, když byli správně "američtí". Teď se stalo standardem v  celé euroatlantické společnosti, být multikulturní, ne-sexistický, pokud možno být alespoň trochu homosexuální a nežít  v rodinném vztahu muže a ženy.  A hlavně dávat najevo jak jsme všichni  free.

A to je konec|!

0 0
možnosti
LJ

I když se na přistěhovalce díváme většinou s patra, musím přiznat, že mají mnohé přednosti: muži se chovají jako muži, ženy zase jako ženy. To u nás považujeme za překonané. A ejhle - ono to přitahuje!

0 0
možnosti
JR

J68a40n 48R37á77ž

14. 9. 2015 19:37

Když jsem byl v USA, tak jsem z nudy sledoval v TV vystoupení  nějaké čelné feministky. Moc mne pobavilo, když bezelstně odpověděla na dotaz, jakého by chtěla mít doma muže, že by to měl být  správný mužský, který dovede bouchnout do stolu, mít v rodině autoritu a musí umět ekonomicky zajistit ženu i děti.

Takže poněkud úsměvné projevy našich feministek,  v čele s paní Sommerovou  jen ukazují, že ještě nepoznali správného chlapa!

0 0
možnosti
JC

To je "boží trest", u nás vyjádřený příslovím "odříkaného chleba krajíc největší".

Angličané jsou tvůrci rasismu. Jako teorie i praxe. A přesto (proto?) zmizí smísením s "podřadnými" rasami.

Němci chtěli Lebensraum a vyčištění Germánie od "podlidí". A přesto (proto?) je Němcko obsazováno Turky a Syřany. A země jimi pohrdaných Poláků a Čechů zůstávají "bílé".

Prostě ODŘÍKANÉHO CHLEBA NEJVĚTŠÍ KRAJÍC.

2 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1220x
Mezi mé zájmy patří  kulturní dění v mém okolí, literatura, reflexe vlivu masových médií na utváření obecného mínění. Zajímám se o kognitivní vědy, evoluční psychologii, teorii memů a literaturu.