Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Jer to pořád na jedno brdo: kam strčí pracky USA, tam je gonocida. Tentokrát opepřená hezounem George

0 1
možnosti
JR

J53a75r67a 82R49a32n18k

27. 9. 2015 20:02

Aaa, jste na strane cinskych investoru, tak se Vam hodi i neco, co zacalo uz pred 4 roky,i vice. Cina zatim vycucava Afriku, priveze si sve vlastni zamestnance - vetsinou vezne a Vam vadi par americkych aktivistum je toho plny net a dokumentu celkem dost, ze je to novinka pro Vas je zvlastni.

Libila se mi jeho odpoved, kterou by mohl dat i Vam:

Clooney has his own words for the haters:

“I’m sick of it,” he said. “If your cynicism means you stand on the sidelines and throw stones, I’m fine, I can take it. I could give a damn what you think. We’re trying to save some lives. If you’re cynical enough not to understand that, then get off your ass and do something. If you’re angry at me, go do it yourself. Find another cause – I don’t care. We’re working, and we’re going forward.”

0 1
možnosti
Foto

Co o celé záležitosti vím, tak se tam kromě Číny hodně angažoval Izrael, i dodávkami zbraní ale i investičně. Pokud si Čína vozí své dělníky do Afriky, ví asi, proč tak činí. Pochybuji, že by afričtí obyvatelé, tak jak je vidím např. v reportáži Mii Farrow, byli schopni tak systematické a tvrdé práce jako Číňani.  Spíše se pobaví a zatančí si v kruhu. Ostatně Čína si vozí své dělníky i na Sibiř a místní ruští obyvatelé by přitom uvítali, aby byli zaměstnaní. Stýská se jim po starých dobrých časech za SSSR, kdy byla práce ale i dobré platy. Nyní v regionu není nic a situaci zachraňuje svými investicemi Čína. Přitom by čínské firmy rády zaměstnali Rusy, otevřeně ale říkali, že by nesměli tolik pít.

0 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1220x
Mezi mé zájmy patří  kulturní dění v mém okolí, literatura, reflexe vlivu masových médií na utváření obecného mínění. Zajímám se o kognitivní vědy, evoluční psychologii, teorii memů a literaturu.