Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LG

Narazila jsem na váš blog vlastně náhodou a teď zpětně dočítám vaše články. Tento je první, u kterého jsem našla diskuzi a možnost vám napsat. Podle mě jsou ty texty skvělé. Jsou chytré, plné souvislostí, nadhledu a informací, na které jinde nenarazím. Děkuji za ně, rozhodně ve mě máte novou pravidelnou čtenářku.R^:-)

Je fakt, že jsou celkem dlouhé a možná proto mají někteří diskutující potíže udržet pozornost a pochopit je, nevím. I když to asi může být hodně frustrující, stejně se přimlouvám za otvírání diskuzí...

0 0
možnosti
PZ

Rv to je ale hromada lží a nesmyslů, ani nevím zda se mám smát nebo volat na autorku lékaře - i když možná stačí konstatovat, to musel bejt matroš - kdo ví...

1 0
možnosti
Foto

Pavel Zeman mi připomněl, že jsem si zapomněla vzít "prášek", a tak jsem napsala tento článek. Díky za info, Pavle. Příště už napíšu něco méně choromyslného.

0 0
možnosti
RV

Článek o tom, jak všichni odpůrci islamizace jsou Brevikové. A jak jsou Češi xenofobové. A jak nesmíme házet muslimy do jednoho pytle.

1 0
možnosti
Foto

Nic z toho tam psáno není, píše se tam skoro úplný opak, ale když si to někdo nepřečte celé podrobně, může mu to tak vyjít.

0 0
možnosti
Foto

jen kouknu na fotku autorky a je mi to jasné

4 1
možnosti
Foto

A to říká člověk skrývající se za tváří nebezpečného domácího mazlíčka.

0 0
možnosti
Foto

Na xenofobii není vůbec nic špatného.

Náš organismus nemilosrdně, za pomoci hnisu, vypudí trisku zadrenou v ruce.

A podobně jedná i národ, který je ohrožen.

11 1
možnosti
Foto

Xenobobie je přirozená evoluční strategie, již jsme si vybudovali jakožto druh v rámci přežití kmenů a pocitu ohrožení před nepřátelskými např. kanibaly atp. Pokud je v rozumných mezích strachu z usekávačů hlav, a bráníme se, že nosíme v kabelce mačetu, již ale nepoužijeme, tak je v pořádku, pokud se ale přesune do roviny lynčování a usekneme hlavu cizinci prodavači, který nám chce v obchodě okrájet meloun, tak už je to na pováženou.

0 2
možnosti
KB

Stejná demagogie jako tvrzení, že když Hitler byl vegetarián, tak každý vegetarián je tak trochu odpovědný za Hitlera. Vidíte, kam to vegetariánství vede.

5 0
možnosti
Foto

Ano, každý muslim není terorista, ale prakticky všichni teroristé posledního ctvrtstoletí jsou muslimové.

3 1
možnosti
FV

To je až děsivá snůška bezobsažných plků a floskulí, víc nemám, co bych dodal. Snad jen, že autorka, byť se označuje za literátku, nezná význam nebo špatně používá mnoha českých slov. Drobný příklad v diskusi níže: "potutelně" namísto "pokoutně".

9 0
možnosti
Foto

A je toho podstatně více. Třeba zmatečný místo zmatený.

0 1
možnosti
Foto

H46a33n63a 68V50l52k32o62v48á

21. 4. 2016 16:53

Nenalézám sílu číst vaše větvící se elaboráty celé, tak jsem jen zběžně přelétla - díky titulku.

K Breivikovi jsem se proti jeho zastánci v diskusi (myslím, že byl jeden a ani ten se ho nezastával, spíše filozofoval nad humanitou trestu úplné izolace) vyjádřila jednoznačně. Nicméně nevidím ani mezi blogery ani mezi diskutéry nikoho, kdo by se ho zastával. Kde jste tedy k tomu svému přesvědčení přišla??? Můžete dát odkazy???

Co se týká ostatního, ztotožňuji se s názorem pana Kavky níže v diskusi.

4 0
možnosti
Foto

A to je tak, když se blogy nečtou podrobně, ale jen letmo. Nepsala jsem že se České blogy jsou přímo zapleveleny tezemi, jež jsou takřka identické s tezemi Breivika. Na to byste ale musela přečíst jeho ještě jeho komplikovanější a zmatečnější manifest o 1500 stranách, jenž patrně nebyl přeložen do češtiny.

0 1
možnosti
DK

Problem soucasne situace je,ze je bezprecedentni...tudiz i snasledky budou bezprecedentni. Neda se to srovnavat s tim, jak v minulosti do Evropy prichazeli lide ze statu jako je Syrie, Irak apod. Problem je, ze Islam sam o sobe je spartny. ono smerovat v dnesni dobe k jakemukoliv nabozenstvi je spatne...v nejlepsim pripade je to krok zpet. teroriste jsou jen jednou casti "spatnych muslimu", tou nejvyraznejsi...ale ono i samotne vytvareni komunit, ktere se vyznacuji pouze tim, ze neni v jejich zajmu se naucit mistni jazyk, ze ziji podle svych pravidel a jejichz clenove radeji daji vypoved v praci nez aby byli ochotni sundat satek. To je proste silenstvi i bez bomb...A cim vice takovych pometencu bude ve spolecnosti, tim hure pro jeji zbyvajici cleny...Oni casem zacnou sva roztodivna iracionalni pravidla prosazovat klidne i demokratickou cestou, nebot jejich pocty v nekterych regionech Evropy jsou obrovske. A co se tyce Breivika, pro me je to proste masovy vrah a byl by jim, i kdyby na tom ostrove vrazdil muslimy...I tak je ale rozdil, pokud nekdo nechce cizi vlivy ve sve zemi a mezi tim, kdyz nekdo aktivne zasahuje do zemi druhych...Cili ac sam "bily muz", kdyby dnes Evropane utocili na Indiany a chteli jim vzit jejich zem, byl bych samozrejme na strane Indianu...a stejne tak bych byl na strane cernochu, pokud je nekdo kradl z jejich domoviny a delal z nich ve sve zemi otroky...a stejne tak jsem proti tomu, aby nam kradli muslimove Evropu...mozna xenofobni ale spravedlive...

0 0
možnosti
Foto

Osobně bych náboženství zrušila rovněž, ale na to je ještě brzy a lidé na to nejsou připraveni. Je totiž dost nepříjemné a tragické, si uvědomit, jak káží např. evoluční biologové, že by po smrti neexistovala posmrtná duše, že naši blízcí doopravdy zemřeli atp. Takže náboženství tady ještě nějakou dobu bude.

1 0
možnosti
JF

J89a48n 59F51r22o97l51í68k

21. 4. 2016 16:03

Trošinku manipulativní školení. Ano, Češi zatím nevypalují ubytovny protože Ukrajinci zde bydlící makají na stavbách. Nemáme problém s Filipínci, Vietnamci nebo Číňany živícími se obchodem nebo prací v zahraničních montovnách. Máme problém se soužitím, které je historicky doložené a to formou násilného osídlování vlasti muslimy prot vůli většiny obyvatel.

8 0
možnosti
Foto

Nemáme dokonce ani problém s některými Vietnamci obchodujícími potutelně s marihuanou. Protože jsou tak tiší a nenápadní, že si jich všimneme pouze v rámci tv zpráv o raziích policie.

0 0
možnosti