Diskuse

Zmeneny Svet

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K článku: 

Jediná světovláda je velikášská utopie. Realita je úplně jiná, státy se spíš rozpadnou než aby se spojovaly. Důvodem jsou obecné lidské vlastnosti. 

Nevidím jediný důvod, proč domorodcům kvůli imigrantům "doporucujete kazdemu naucit se jiny jazyk, promluvit s  nekym z jine rasy,..." Zjevně Vám ušlo, že v aktuální situaci by se muselo jednat o jazyky jako je např. svahilština nebo urdština (=ilustrační příklad), nikoliv španělština, jako v případě Mexičanů (=4. nejčastěji používaný jazyk světa). Jako celkem zásadní vidím směr pohybu - kdo přichází, nechť se přizpůsobí. Ne opačně.

Prostě snůška hraběcích rad. Děkuji, nechci.

0 0
možnosti
PZ

Vazena Pani

Co tim chci rict je ze je nejlepsi poznat nekoho jine rasy a kultury a samozrejme kdyz jsme u toho jazyku tak doporuciji Anglictinu.

Protoze se muze stat ze v blizke vasi sousedi se nebudou jmenovat Novak nebo Hajek.I kdyz souhlasim Imigranti by se meli prispusobit svemu novemu okoli a naucit se Cestinu.

0 0
možnosti
Foto

Máte tam překlep - nikoliv "vztyky", ale "styky" ("vztyk" je povel ke vztyčení se - při rozcvičce - př. "dřep! vztyk!", "styk" je kontakt)

0 0
možnosti
MR

M36i50l11a70n 10R67a90d73e69k

21. 8. 2015 22:30

ono v Evrope je to jine, Evropa je PRELIDNENA, leda ze by tito lide chteli na bohatou Sibir, ale tam chteji akorat pracoviti Cinane. Ti uprchlici co se tlaci do Evropy chteji k prostrenemu stolu davek. Udajne prchaji pred valkou a rikaji ze jakykoliv stat je lepsi nez zustat doma, ale tim jakykymkoliv statem mysli Nemecko Britanii a Svedsko. Ostatni jsou fuj. 

To je uplne jine v USA natoz v Canade. Tam je hafo mista, i kdyz v USA uz take ne. Proto hodne Mexicanu se vraci uz davno domu, i kdyz ze stredni Ameriky to chodi do Statu dale. A davky zadne proto makaji a vetsina tech co jsou ve vezeni jsou tam protoze je zadrzeli bez papiru, proto se zda ta velka kriminalita, dalsi za drogy, ale za to muze ta blba prohibice, to je jako za prohibice alkoholu, akorat se to moc za ta leta prebujelo.

The Donald je populista, hispance si vzal na musku jakozto zbran na vyhrani voleb, ale o tom ze by chtel zrusit Affirmative Action to asi ne. 

Jak mi rekl jeden znamy z Californie, - leta jsem chtel kandidata ktery by nebyl politicky korektni, a ted kdyz se mi postestilo, tak je to takovyto ubozak.

1 0
možnosti
PZ

No tady vidite Pane Radek

Na Mexicany se stale ukazuje jako na problemovy a pritom to uz davno neni pravda. Jak rikate mnozi se vraci zpatky do Mexika a dnesni statistika ukazuje ze do Mexika se vlastne stehuje tolik Americanu jako kolik Mexicanu do USA.

Jak uz jsem uvedl Mexicany ktere tady vidim tvrde makaji a delaji praci kterou by Amik nikdy nebral. Ale tohle Trump nerekne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 11,24
  • Průměrná čtenost 427x
CechoAmerican zijici v USA 36 let. Prijel jsem do Statu s Matkou v roce 1979 kdyz mi bylo 15 Zil jsem 11 let v New Yorku

Seznam rubrik