Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

petrhajek.blog.idnes.cz

7. 3. 2010 1:27
souhlas a karma

Snad jen par detailu: behem revoluce bylo v praze opravdu nadseni a ideje. nevim, jak to bylo jinde. Ale (jak rika moje zena a ma asi pravdu, zvlaste vzhledem k nesnimu vyvoji) - kdyby bylo za komunistu v obchodech dost zbozi, bylo co kupovat, tak revoluce nikdy nebude.

Cesta na Zapad to tehdy byla. On totiz i ten zapad byl tehdy jiny. Byl vic kapitalismus. To, co je to ted (podivejte se jen na vyvoj EU, USA) je presne cesta socialistickym smerem. My vezem se zapadem, mozna se jen navic uplatnuji vzpominky "jak to tehdy bylo super - metro za korunu a rohlik za 30 hal".

Me dost desily vyhlasovani politiku po zacatku krize (v obdobi kolem sumitu G20), jak se super zarizena ta Cina - ekonomicky maji tvrdy kapitalismus, ideologicky komunismus, kdy Starana a vlada ridi stat, ekonomiku i velke banky moudrou rukou. A pritom tak trochu nemaji svobodu.Takze fakticky z pohledu normalniho obcana - vybrane to nejhorsi z obojiho.

0 0
možnosti
F

fairplay

6. 3. 2010 19:39
Perníku, Perníku !

Perníku, Perníku, říká Tvá učitelka ze ZŠ , až Ty se jednou ocitneš na ulici, Tobě ani krajíc chleba nepodají a nechají Tě zmrznout za Ty Tvé rouhačské řeči. Styď se a koukej napsat něco pořádného, co má nějaký smysl. Kritizovat umí každý. A dávej pozor na gramatiku!

A ještě jedno moudro, to si pamatuj:

Žádný strom neroste do nebe!

0 0
možnosti
LP

Léčitel pitomců

6. 3. 2010 21:03
Re: Perníku, Perníku !

Koukám na váš nick a říkám si, že psát bláboly pod blogy je asi nějaké vaše vyšší poslání... Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2296x
Jsem celkem mladý student, který při studiu pracuje, původem z Prahy. Rád myslím nestádovitě a nebojím se svůj názor říct. A hlavně rád provokuji.

Seznam rubrik