Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

Wendolene

16. 12. 2009 23:24
Co je to za nadpis? ZVHLICI?

To je nejake nove ceske slovo od slovesa zvlhnout nebo to maji byt zvrhlici?

0 0
možnosti
VK

Vlkov

16. 12. 2009 12:12
Proč mají ti gayové pořád potřebu se zviditelňovat?

Opravdu se snažím být tolerantní a nikoho neodsuzovat za jeho sexuální orientaci. Chápu, že za to nemůžete a z vašeho hlediska je to i přirozené. Musím se ale přiznat, že představa dvou chlapů jak to spolu dělají se mi hnusí (zajmavé, že lesbičky mi nevadí - asi je to tím, že jsem chlap:-)). A už mě opravdu otravuje, že pomalu není film, kde by se nějaký gay nezviditelňoval. Takže dělejte si co chcete a s kým chcete, ale uvědomte si, že jsou lidé (a myslím, že jich není málo), kterým i když se k vám stavějí tolerantně a chápavě, připadá vaše orientace nechutná. Já za to fakt nemůžu.:-/

0 0
možnosti
ZK

SID09

16. 12. 2009 13:19
Re: Proč mají ti gayové pořád potřebu se zviditelňovat?

!!Nezbývá, než souhlasit !!R^

0 0
možnosti
+

+Granit+

16. 12. 2009 0:21
na asexuály jste zapoměl, ccc.......

0 0
možnosti
MN

lunak

15. 12. 2009 22:46
Degradace lidské sexuality

je především výplodem některých náboženství, v našem případě křesťanství. Přirozenou lidskou sexuální touhu po staletí označoval klérus stigmaty ďábla, zvrhlictví a podobnými nesmysly. Pohlavní styk mimo manželský svazek je dodnes pro některé duševně nemocné jedince hříchem a dokonce i ten manželský, pokud není primárně určen k plození potomstva. V porovnání s uvolněnou "sexuální morálkou" a moudrostí filosofie života doby antiky nás poslala do temných zákoutí primitivních kmenových šamanů, kteří stejně jako kněží rozhodovali o "vhodnosti těch kterých svazků" , ať už šlo o svazky heterosexuální nebo homosexuální. Naštěstí si lidé pro své přirozené touhy téměř vždycky našli nějakou schůdnou cestu a i církev nakonec mlčky nad tímto problémem zlomila hůl. Přesto se vždy najde několik fanatiků - viz Hofírek, kteří se snaží ve jménu zcela uměle vytvořených sexuálních teorií bez jakéhokoliv opodstatnění lidem vnucovat tisíckrát vyvrácené bludy znovu a znovu...

[]

0 0
možnosti
KK

Lisinha

15. 12. 2009 22:48
Re: Degradace lidské sexuality

Antická moudrost filosofie života? Kvík? Ženckou táta prodá manželovi, aby do smrti kysla v kuchyni a okolí? Milý Sheldone, táhni ke všem čertům.

0 0
možnosti
P

PetrBrno

15. 12. 2009 17:16
Jedno nikdy nepochopim.

Proč dnešní generace musí na všechno dostávat návody k použití, doknce i na pinďoura. Rv  Nejkrásnější je objevovat. Prozkoumávat neprozkoumané. Za chvíli lidstvo přestane bavit i sex, stane se z něj jen nicneříkající učební látka.

0 0
možnosti
ZK

SID09

15. 12. 2009 17:54
Re: Jedno nikdy nepochopim.

;-DR^!!

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

15. 12. 2009 16:56
...

R^

0 0
možnosti
BH

BoboHml

15. 12. 2009 16:17
Nejvíc mi vadí to pokrytectví:

Jak jde o gaye,to je hned odsouzení,řečí o léčbě apod.Chtěl bych vidět statistiku půjčovny pornokazet Kolik chlapů se dívá na dvě či tři lesbičky jak si to dělaj a kolik z nich by se chtělo připojit;-D

0 0
možnosti
E

ELAPHURUS

15. 12. 2009 16:03
V nadpisu ses představil

a většina tvých názorů tomu odpovídá....

0 0
možnosti
MD

milan.tadaes

15. 12. 2009 16:09
Re: V nadpisu ses představil

je fajn, že jsme si potykali. a víš co? máš pravdu. jsem teplej, masturbuju a pro lidi jako ty, asi nic jinýho než zvrhlík nebudu.

nejhorší ale je, že jsem za to rád:-)

0 0
možnosti
J

jjezekj

15. 12. 2009 15:53
Ona homosexualita je úchylka a ne že ne.

Na nátlak homosexuální loby byl před pár desetiletími v podstatě zakázán jakýkoliv výzkum homosexuality. Prohlásilo se, že je to vrozené a neléčitelné a basta. Každý jiný názor byl ostrakizován. Přitom víme, že homosexualita může být i vyvolána. Pro společnost jako celek je homosexuální chování nevhodné a neperspektivní. I vy jste použil zkratku, že jsou prostě jen homo a hetero .Ale to ani zdaleka není pravda. Existuje celá škála od 100% homo do 100% hetero. Můžeme to mít jako ve starověkém Řecku, kde dobře situovaní muži se chovali většinově homosexuálně až po nacistické Německo nebo dnešní Írán, kde homosexuály zabíjejí. Myslím, že v Česku jsou lidi hodně tolerantní, homosexuální aktivisté přesto tlačí na pilu a jen tím většinovou společnost znechucují.  Dnešní doba je charakteristická nechutí k jakékoli zdrženlivost, honbou za požitky. Z čeho myslíte, že pramení ten morální marasmus okolo nás.

0 0
možnosti
VP

Sípomat

15. 12. 2009 16:02
Re: Ona homosexualita je úchylka a ne že ne.

Vezmeme to popořadě

Odkud víte,že je možné vyvolat homosexualitu? Zajímalo by mě to. Nepletete si náhodou homosexuality se samotným homosexuálním stykem?

Proč je homosexuální chování neperspektivní a nevhodné? Kvůli dětem? Homosexuálů v populaci je 5-10%,opravdu to tolik uškodí? Problémem 1. světa je spíše přelidnění,ne?

Jinak taková škála samozřejmě existuje,jen nevím co se tím snažíte říct. V řecku byla oblíbená bisexualita,nikoliv homosexualita. Dobře situovaní muži(i ženy) si vydržovali harémy obou pohlaví.

Tlačí na pilu tím,že chtějí stejné možnosti jako heterosexuálové? Taková opovážlivost!

0 0
možnosti
L

lesicatko

15. 12. 2009 15:43
Ešte niečo

Dnes už existujú nazory, že priliš liberalna a príliš otvorená spoločnosť taktiež nie je terno, človek potrebuje aj určitú mieru intimity a nejaké Tabu - preto nie je vhodné v mene nejakých programov " otvoriť sa "  pred inými zo všetkým, je to napokon proti koncepcii dôstojnnosti človeka. A sexualita je jednou z veĺmi intímnych stránok človeka, kde by ani pod zámienkou sexuálnej výchovy nemali len tak vstupovať ĺudia, ktorí chcú "iba pomôcť" zorientovať sa mladým v sexualite. Viem, že na Slovensku takto pohorel sexuológ Radim Uzel, ktorý tvrdil, že nemať sex pred svadbou je prejav nezodpovednosti a možných problémov v manželstve. Ibaže varil z vody, na obhájenie tohto názoru neexistiujú žiadne štúdie, práveže tí, čo nemali sex pred manželstvom / silne veriaci / mali lepšie manželstvá. No ale jeho odkaz - ak niekto nemá sex pred manželstvom je nezodpovedný - už koluje.  Rovnako ako Plzákove manipulatívne teorie  - ktoré sú dnes považované za výsmech poctivej psychologickej analýzy. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2296x
Jsem celkem mladý student, který při studiu pracuje, původem z Prahy. Rád myslím nestádovitě a nebojím se svůj názor říct. A hlavně rád provokuji.

Seznam rubrik