Diskuse

Kousek blaha

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rýpal

5. 3. 2008 20:57
...

s lidmi to není nikdy špatné, ani nyní. Pouze se nudíme. Vždyť pokaždé když je třeba, národ se semkne a společně vyráží k boji, jako jeden muž splyneme s davem a za spěvu a výkřiku hesel nesem prapor vstříc dalšímu vítězství. Tak bylo, je a bude. Ovšem v mezidobí mezi revolučním kvasem hromy a blesky snášíme na hlavy našich vedoucích po hospodách a ordinacích.

0 0
možnosti

marie

4. 3. 2008 3:13
Nedělejte si iluze.

ale bez iluzí to vůbec nejde, alespoň trochu iluzí člověk mít musí - můj manžel přestal vloni chodit, jen tak si upadl a už se nezvedl, nyní chodí, či lépe řečeno, pohybuje se pomocí franc. holí, kdyby neměl "představu",tedy de facto - iluzi,  že bude opět normálně chodit, tak by tak usilovně necvičil a jen by ležel a čekal...jsem vděčna za to, že žije s iluzí, díky které se přece jen postaví na nohy.. iluze jsou třeba k životu..V

0 0
možnosti
R

reddwarf21

4. 3. 2008 1:27
Snad tě nerozhodí

pár protivných lidí v čekárně.To,že dobře už bylo,se slyší i na mnoha  jiných místech.Domovy důchodců,hospody apod.Jinak hezký,ale asi se těch pozitiv nedožiju.Ty možná ano.Click on karma..;-D;-)

0 0
možnosti

Viper

3. 3. 2008 22:56
"Optej se, co muzes udelat pro svou vlast...

....ne co tva vlast muze udelat pro tebe!" JFK.

Nench se odradit cyniky a "vagabundy"! V lidech jako jsi Ty, je nadeje naroda ceskeho. BUDES/BUDETE MIT ALE STRASNE MOC PRACE......R^R^R^

0 0
možnosti

vagabund

3. 3. 2008 21:05
Naivko.

Teď ještě najít ten národ kde „Lidem vůbec nepřijde divné, když věnuji kousek vlastního blaha ostatním.“ Takoví jednotlivci jsou v každém národu ale převažující většina se v každém národu chová tak jako většina lidí u nás ,lže,krade atd.Nedělejte si iluze.

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1519x
Student historie a digitálních médií na Masarykově univerzitě.