Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

CHCE se mi blejt velebnosti....pokud se normální člověk dá 1+1 dohromady a to nemusí být ani právník nad stavem české justice ( např. soudce sám rozhoduje o své podjatosti atd.), tak reforma české justice je potřeba a musí stoprocentně říci že na náměstí chodí užiteční idioti... kteří chtějí bránit "nezávislou" justici..... bohužel

0 0
možnosti
Foto

Mne by zajímalo, za jakých okolností se Šalamoun rozhoduje žádosti o právní pomoc vyhovět a čím si musí žadatel zasloužit alespoň odpověď. Děkuji.

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den, především neposkytujeme právní pomoc a nesuplujeme činnost advokáta.Jsme nezávislé a neziskové společenství osob, nepobíráme žádné dotace ani v ČR ani v EU jste totálně přetížení a to, že jste nedostal odpověď není projev neúcty, ale znak totální přetížení Spolku, kdy došlé žádost nestíháme bohužel ani číst, natož na ně odpovídat...

0 0
možnosti
MP

Chalupová, Elf, Mstitel, milenka 2 mužů - divní lidé, divné děje. Ten mladík, ač mi ho může být líto, šel svému trápení hodně naproti "vyznavač zdravé stravy, bojových sportů, posiloven a zápasů MMA". U Chalupové bydlel od svých patnácti let. To neměl rodiče, aby na něj dohlíželi ? V tom případě shození ze skály byl také odsouzen nevinně ? I na idnesu jsou články o tom, že měnil výpověď a taky o psychologickém posudku na jeho osobu. Na internetu komunikoval často, tak jak se vyjadřoval tam ?

0 0
možnosti
PM

Vy jste analfabet?

0 0
možnosti
PB
Foto

Dobrý den, díky za názor, nezíráte nepochybně sám.

Pokud v demokratickém právním státě ( čl 1. Ústavy České republiky) je česká justice schopna nechat proběhnout řízení před soudem s osobou která je naprosto neslyšící, a to za stavu, že v soudní síni není přítomna osoba, který by probíhající děj vizualizovala pro obžalovaného, nebo alespoň monitor, kde by si obžalovaný mohl číst zápis z průběhu výslechu svědků a znalců, pak se jedná o naprosto neuvěřitelné selhání, které je zcela neomluvitelné.

4 0
možnosti