Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Velká rodinná tragédie, vzpomínám si, jak byla média na straně Kramného, když ho egypťané zadržovali. Můj názor - Kramný je bohužel vinen, vše naplánoval, bylo to v době otrav jídlem v Egyptě. Jenže podcenil egyptskou policii. Byl s nimi jediný na pokoji, ani tam nepustil hotelovou službu, mnohokrát ve výpovědích prokazatelně lhal,byla proti němu i jeho sestra...tolik mé informace z médií. Věřím vyšetřovatelům, znalcům,soudcům více než nepodloženým spikleneckým teoriím.

1 0
možnosti
Foto

No a? Z toho mi stále neplyne, že musel vraždit. Spíše mi z toho plyne, že začal zmatkovat, když si uvědomil, že může být z něčeho takového obviněn.

0 0
možnosti
OU
Foto

To, že se pan Kramný nalézal na místě činu, neznamená ale nutně, že mu lze dokázat vraždu i v případě, že byly Monika s Klárkou zabity elektrickým proudem a ne v případě, že by se k tomu zabití nějak přihlásil ex post. Jestli se nemýlím, on sám vypovídá, že byl omámen. A ta jeho hláška by znamenala v tom případě, že na sebe bere odpovědnost za to, že je nedokázal ochránit.

Měl osvobozen pro nedostatek důkazů, které mimochodem už měly být zničeny.

0 1
možnosti
JK

J27a17n 51K13l97á51s31e15k

2. 11. 2018 22:11

Skutečnost je taková, že Kramný ani jeho obhájkyně Rejžková u soudu odposlechy přehrát nechtěli - netrvali na jejich přehrání. Nabízí se tedy otázka, proč. Obhájkyně přece ve spisu zmíněný přepis odposlechu musela prostudovat a pokud tedy obsahuje nepravdivé výroky, proč to u soudu neuvedla a netrvala na přehrání celého odposlechu? Není to poněkud zvláštní?

1 0
možnosti
Foto

Není a má to velmi jednoduché vysvětlení

0 0
možnosti
RP

Myslím, že ty důkazy byly evidentní a prokazatelné z fotek usmrcených, i když nedošlo k výraznějšímu poranění tkáně. A víme proč... Protože byli obě zavražděné elektrickým proudem. A proto s nimi jel do Egypta, kde není tolik šancí na to, aby tyto vraždy prošetřili naši vyšetřovatelé..

Nicméně, je to nepřímý důkaz, ale stále dost usvědčující p. Kramného z několikanásobně vraždy. Na fotkách zavražděných byly určitá místa na těle, které umí vyvolat jen el. proud...

2 6
možnosti
Foto

Dobrý,večer patrně omylem píšete o jiném případu. Na fotkách z Egypta je právě zcela patrne že na tělech žádné stopy nejsou. Ve stejném duchu je i závěr edyptskeho lékaře...

5 1
možnosti
Foto

Tohle je velmi ošidné a může se to v pocitech čtenářů naopak obrátit proti PK. :-/

0 2
možnosti
MS

Psal jsem to už minule pod článkem pana Zdechovského, kde zpochybnil příčinu smrti úrazem el. proudem.

Je - li Kramný vinen, ať se najde takový důkaz, který zavře veřejnosti hubu. Pokud ale takový důkaz není, měl by být osvobozen a skutečný vrah hledán a dopaden.

Pokud vyšetřovatelé v Egyptě odflákli svoji práci, pokud státní zástupce odflákl svoji práci, pokud soud odflákl svoji práci, pak by to mělo být všechno řádně prošetřeno a viníci potrestáni.

7 0
možnosti
Foto

Zcela souhlasím, pokud skutečně Petr Kramný zavraždil svou manželku a dceru elektrickým proudem ať je po zásluze potrestán mimořádně tvrdým trestem s ohledem na dceru.

Jenže já s nima v tom Egyptě 30.7.2013 nebyl a s penzem informací, které má Spolek Šalamoun k dispozici po 4 letech intenzivní práce k dispozici s naprosto klidným svědomím mohu konstatovat, opírající se velmi odborné a fundované závěry odborníků, které se dají zobecnit do jednoho závěru :

Žádná vražda elektrickým proudem se v Egyptě v případu Petra Kramného nestala a ba dokonce ani stát nemohla.

3 0
možnosti