O hysterii Babiše můžeme diskutovat, ale o hysterii lidí jako je Šlachta nebo Bradáčová?

Pana Šlachtu, Lenku Bradáčovou, Pavla Zemana či Roberta Pelikána nepovažuji za hysterické amatéry. Premiér vlády by si více než Babiše, měl všímat jejich "hysterických" výkřiků...

Premiér Bohuslav Sobotka, ministr Milan Chovanec nebo Policejní prezident Tomáš Tuhý se ohánějí tím, že Andrej Babiš a celé koaliční ANO vyvolává hysterii veřejnosti a tahají politiku do záležitostí, které jsou v gesci Ministerstva vnitra a Policie ČR. Napadají koaliční partnery za to, že z policejní reorganizace dělají politickou aféru a zpochybňují její účel a provedení. 

Zatímco u Andreje Babiše můžeme spekulovat o tom, zda je či není hysterický, tak se ptám. Můžeme považovat za hysteriky jedny z nejschopnějších profesionálů na svých místech jako jsou Robert Šlachta, Lenka Bradáčová, Pavel Zeman? Tito lidé na rozdíl od pana ministra svou práci velmi dobře dělají dvě desítky let oddaných policii, mají respekt a vynikající výsledky své práce. 

Vůbec tomu nerozumím, ale ptám se. Je pan Šlachta hysterik, který tomu nerozumí? Nemyslím si.

 

Pane Premiére, pane Ministře... Andrej Babiš je možná hysterický, ale tady nejde o Andreje Babiše nebo Roberta Pelikána. Tady jde o to, že stát ztrácí důvěru svých nejlepších lidí a mezi ně, nepatříte Vy, pane Ministře. 

A mimo jiné, z Andreje Babiše mám aspoň pocit, že mu není jedno, aby vláda ve které sedí, nečinně přihlížela a ignorovala volání odborníků a široké veřejnosti. Ať už to myslí jakkoliv...

 

 

Autor: Jiří Pěnčík | pátek 10.6.2016 0:00 | karma článku: 10,58 | přečteno: 290x