Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DI

no, prozraďme si otevřeně, že tato planeta už není od pádu Adama a jeho soudružky rájem a v každé politické straně světa se prochází sám svobodozednářský Satan NWO. Pokud nám zloděj ,pedofil,satanista i Bill Gates vypráví pohádky o demokracii,maskách a covid19 NWO,...není to především žádný demokrat,ale...především zloděj, pedofil,satan a bill gates biden ,hrající se svými volicími ovčany, za jejich peníze covid19 maske Ball NWO...

0 0
možnosti
MP

Začátek konce USA s Bidenem ? Vůbec ne. Konečně nastoupí slušnost a skutečné lidské hodnoty.

0 0
možnosti
Foto

je otázkou, zda propaganda svůj lapsus ustojí. Pokud se jí podaří obhájit vítězství Bidena, budou USA stabilizovány a ještě nějaký čas světu povládnou.

0 0
možnosti
Foto

Facebook, Twitter a You Tube blokují všechny info „zpochybňující integritu voleb“.

Já si nemyslím, že je dobojováno, protože Trump není žádný vlk samotář, ale reprezentant globálistů.

Twitter and Facebook are smacking down all questioning of US election integrity. What about 4 years of Russiagate?

https://www.rt.com/op-ed/505911-social-media-election-integrity-russiagate/

1 0
možnosti
Foto

Zkusme si řečené promítnout do české reality! Vlasy by nám hrůzou vstávaly na hlavě. Jenom nerozumím těm dividendám z Číny. Spíš jde o zisk z globalitace, ne?

0 0
možnosti
Foto

Možno i tak. Největším investorem v Číně jsou Američané. Pokud dostane Čína pokutu, jistě najde cestu, jak to dostat z kapitalisty.

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Život je jedna velká legrace. Myslete si to taky a užívejte si ho! Jistý Jack Kerouac napsal větu, kterou jsem se vždy řídil: Když cesta je cíl.. Byl jsem problémové dítě, nevšední student, "a young man on the long way up", jednal jsem s ministry, premiérem, prodavál jsem společnosti za stovky miliónů i vlastní výrobky na ulici a... a nikdy jsem se nevzdal!  Náš život je prostě cesta. Unikátní a nezaměnitelný... Ať vás Jack a jeho síla provází!

p.s. Věnováno vedoucím na poště, v samoobsluze i absolventům MBA ( mladý, blbý, ambiciózní)

Seznam rubrik