Diskuse

A dost!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

Jinak Evropanům ujede vlak a zústanou stát na peronu i s kufrem.

Zdroj: https://peleska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=757760

A než se rozhlédnou,, tak přijdou i o ten kufr:-/

1 0
možnosti
PK

No za kanálem to pochopili o něco dříve než země na pevninské Evropě...

4 0
možnosti
PD

Pochybuji, že věděli o jakých dopadech hlasují, dnes by to bylo hrubým odhadem 50/50 a to ještě nenastaly ty největší problémy.

0 0
možnosti
PD

A kam tak asi chcete zamířit? Vyberte si, buď EU nebo Rusko (nebo varianta - pár měsíců tápání a pak to Rusko). Jeďte napřed a z rok nám napište.

1 6
možnosti
JK

J60a47n 65K39o43z40á21k

23. 9. 2020 23:33

Další, který je barvoslepý.

7 1
možnosti
Foto

Ekonomický růst západních států už limituje k maximu. Kdežto ekonomiky rozvojových zemí se zdaleka k limitě neblíží. Tudíž jejich růst je rychlejší. Např. tam, kde nebyla jediná automobilka, a teď najedou ji dali do provozu, o kolik procent se tam zvýšila výroba aut? To je nekonečno procent, neb nulou nelze dělit. A pod tímto úhlem přirozeně západ zaostává. Čili - výpočet jako v bývalém Ruďasu.

U nás je registrováno kolem 5 milionů aut. Tzn. 2 lidé na auťák. O kolik byste to chtěl zvednout?

2 0
možnosti
Foto

Ono se to těžko srovnává skrze auta. Když si na životní úroveň půjčujete, tvrdě narazíte. Jinak to nebude ani se Západem. A když jste větší ekonomika, máte jiné vyjednávací pozice, které se zpětně obrazí právě v naší úrovni. Čína z Ruska bere plyn a naftu levněji, takže ji i levněji může prodat občanům. Je hezké si pořídit na dluh dvě auta ale musíte je mít čim splácet. A ono brzy nebude co vyvézt. Pak nebude ani na ty dluhy, ani současnou životní úroveň. Jak říká stará reklama. Když potká sob soba, mají radost oba. Když se potkaj tři sobi, tak se radost násobí! problémy se budou násobit..

3 0
možnosti
JL

S tím ekonomickým růstem Asie: tak to se nám bude planeta pěkně přehřívat dál, že? Tím pádem začnou větší problémy, ovšem v průběhu řekněme 20 let. Svět se satane neklidným místem, bude se válčit. Česko jako nevýkonný trpaslík uvnitř Evropy toho moc nenadělá - vystupovat z EU as nemá žádný valný smysl, nejsme ani Norsko, ani Švýcarsko.

3 0
možnosti
Foto

Asi nemá cenu vystupovat, ale pokušet se tvrdě prosazovat změnu i proti Německu a Francii ano. Aby udržely vlády životní úroveň občanů, zadlužují se. To je další nášlapná mina. Proto říkám, bouchat do stolua tvrdě oponovat. Ono se už přidává i více zemí..

7 0
možnosti
ZZ

jo a na to připomínání, že jste vlezli dobrovolně, připomínám, že vám slibovali jen volný pohyb osob a zboží

1 1
možnosti
PC

Pane Zámečníku,

ano, slibovali, ale s ohledem na předchozí historii (velké soustátí, říše, monarchie) bylo jasné, jakým směrem slavná EU půjde.

Tady chyběla většině lidí obezřetnost a prozřetelnost, bohužel.

4 0
možnosti
ZZ

každý normální už by byl z toho fašistického, totalitního spolku pryč, viz. "povinná solidarita" s přijímáním teroristů nebo, až tu znásilní a pozabíjí dost evropanek a evropanů, jim zaplatit cestu domů, aby se vystřídali všichni

10 1
možnosti
Foto

Tak co tu ještě děláte? ;-D

1 5
možnosti
KT

A dost!

Doufám, že už si ty kufry balíte.

Nezapomeňte kartáček na zuby a svačinu!

2 7
možnosti
Foto

Pobavil jste mne. Já zatím volám po změně kurzu. Německo dvakrát zavleklo Evropu do, no však víte, a chystá se to udělat znovu. Jde o výjimečně disciplinovaný národ, který sveřepě trval na pokračování už prohrané 1. Světové a trval i na boji do posledního muže v té další. Nepoučili se ve smyslu Krysaře a následují píšťalku až do posledmního tónu. Pokud nový kancléř neotočí o devadesát stupňů loď do prava, náraz přžijde zcela jistě...

2 1
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Život je jedna velká legrace. Myslete si to taky a užívejte si ho! Jistý Jack Kerouac napsal větu, kterou jsem se vždy řídil: Když cesta je cíl.. Byl jsem problémové dítě, nevšední student, "a young man on the long way up", jednal jsem s ministry, premiérem, prodavál jsem společnosti za stovky miliónů i vlastní výrobky na ulici a... a nikdy jsem se nevzdal!  Náš život je prostě cesta. Unikátní a nezaměnitelný... Ať vás Jack a jeho síla provází!

p.s. Věnováno vedoucím na poště, v samoobsluze i absolventům MBA ( mladý, blbý, ambiciózní)

Seznam rubrik