Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Jojo pokrytectví světem vládne. Fionna by nejspíš byla moralisty ukamenována, kdyby se takto vyzpovídala někde veřejně. A proč? Ze závisti.

1 0
možnosti
MH

A já, jako přesně 1000. čtenář tohoto blogu, bych chtěl medaili. Nebo aspoň něco jiného:-) Dobře, nezasloužím si nic, článek jsem nedočetl, byl na mě moc dlouhý. Ale za téma a odvahuR^

0 0
možnosti
Foto

Pěkný článek, Andreo R^ :-)

Fionna je mi blízká.

1 4
možnosti
Foto

Mně by 18 manželek nevadilo, kdyby mě uživily. Ale co těch 18 tchýní? :-/

6 0
možnosti
IM

A mohu se zeptat , jak jste dosla k tem 5 letum ?

3 0
možnosti
FR

tedy....jestli se jedná o toho partnera, kterého jsem zahlídl na vašem FB, tak bych ho na první pohled nepodezíral ani z krásy, ani z dalších úžasných vlastností. Ale je krásné, že o něm na svém blogísku tak krásně píšete. Jestli tohle už není krásná literatura:-)R^

4 2
možnosti
DM

Je mi to jedno. Pokud to někomu vyhovuje a nikoho nezranuje, je to jeho věc. Za ženami se otáčím podstatně víc než moji muži, ale prostě mě, "ruku na srdce", nepřitahují.

1 4
možnosti
TD

Problém je v tom, že většinou jde o jednostranné porušení podmínek vztahu, o kterém druhá strana nemá ponětí. Není to pokrytecké vstupovat do vztahu a slibovat věrnost, když stejně zahne? Může existovat vztah, kde si oba na začátku řeknou, že na věrnost se nehraje?  Proč Soukup a Osvaldová nežijí spolu?

4 0
možnosti
Foto

Vztah, kde si oba věrnost neslibují,existovat může. Znám takové případy ze života a funguje to. To neznamená, že si musí zahýbat jak o život ;-)

1 3
možnosti
JK

Svého partnera nechci vlastnit ani nechci být vlastněna. Přesto chci, aby mi byl věrný a jsem mu věrná. Sex pro mě není sportovní disciplína, kterou lze provozovat kdykoliv, kdekoliv a s kýmkoliv (ostatně sport je něco, co se mi nelíbí ani jako druh šoubiznysu, ani aktivně, pot je fuj). Neodsuzuji ty, kteří to mají jinak, ale pro mě to není přijatelné.  Mohla bych muže milovat sebevíc, raději bych se ho vzdala a žila sama, kdyby měl stejný názor jako autorka a žil podle něho. Riziko pohlavně přenosných chorob mi za to nestojí.

4 2
možnosti
ZK

Z85d75e56n14a 69K48o89č63í

20. 1. 2013 16:51

Ale jo, věřím, že to veselí holce ještě může vydržet ještě cca 5 let. A potom ? Zbudou vzpomínky a pokud  ten její není formát světového kalibru, který je schopen se povznést nad naprosto všechno, tak jí hrozí, že za 10 let zůstane jak kůl v plotě a nikdo ji ani víka nezatlačí. ;-(!!

3 1
možnosti
Foto

člověk musí umět hospodařit s energií. Nejméně jí vydáte, když nic neděláte.

1 3
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6676x
miluji život a humor

(andrea.peldova@seznam.cz)