Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Aretta

15. 10. 2011 15:43
:-)

Dobrý!

;-DR^

0 0
možnosti
AAP

AndreaAnna

19. 10. 2011 0:18
Re: :-)

díky Arett :-)

0 0
možnosti
BT

markyz.Gero

8. 10. 2011 17:55
ale tady sešlo

nenávistných lidiček, až je mi jich líto

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

8. 10. 2011 18:31
Re: ale tady sešlo

taky tomu nerozumím....pokud mě něčí humor nebere, jdu dál....taky si sice někdy rýpnu, ale vyberu si k tomu obvykle fanatika, který tlačí do lidí svou jedinou pravdu....tam je to aspoň sranda. Tady mi to nějak nesedí.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

8. 10. 2011 14:46
K diskutérům: že to tak řešíte....??

Některé články jsou sice i na mě příliš podbízivé, ty nekarmuji....občas mě ale nějaký článek autorky mile pobaví, ten zase karmuji. To je celé. Ať je autorka taková či maková, články jsou veskrze pozitivní, bez brekotu, Kalousků, romů a nevím-jakých-ještě negativních věcí. Tak proč ta zášť??

Nejsou to možná "pulicerózní" články, ale čí jsou....... ničemu neškodí, nikoho nepomlouvají a snaží se pobavit, což je fajn ambice.

Mě osobně se na jeden dobrý článek "povedou" tak tři kravské......skoro bych řekl, že je to normu pro většinu blogerů, aspoň to leckteří, jen pár nejlepších umí psát, co článek to perla (a před nimi klobouk dolů).

Co to vzít prostě zlehka?;-) Napsat, pobavilo/nepobavilo....a případně něco sám zábavného dodat. Proč furt někoho smažit??? Smažte arogantní nafoukance, co tu uráží druhé, tam to je k věci. Howgh :-)

2 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

8. 10. 2011 14:48
Re: K diskutérům: že to tak řešíte....??

....aspoň to někteří o sobě tvrdí...... tam mělo být

0 0
možnosti
K

kucera54

7. 10. 2011 12:43
Dobrý den všem, níže na sebe upozorňujícím chudákům

Andreu znám osobně několik let, čtu její články z velkou radostí od samého začátku. Dnes jsem se po zdejších příspěvcích rozhodl, poprvé reagovat, ač to nemám v oblibě.

Andrea je na mostecku (a nejden tam) uznávaný člověk s obrovskou lidskostí, s krásným úsměvem, který rozdává jako slunce. Je krásná, úspěšná, v jejím oboru vyhledávaná z celé ČR a víte co je na ní nejúžasnější? Je velmi skromná. 

Překonala smrt, dokázala odejít od manžela, který jí ničil, je bezvadná mamka život si vychutnává jako nikdo jiný. Nechci tady vytahovat, které slavné osobnosti ji mají rády (to bych ti Andy neudělal, neboj) a ona je taková, že mlčí a nemluví o tom. Za to si jí vážím.

Hodnotíte na základě sebe samotných ženu, která rozdává lidem naději, oporu, s láskou a velkou otevřeností. Proto můj vzkaz na závěr: "Nesuď neb sám budeš souzen." František Kučera

1 0
možnosti
SP

Sisoj Psojič

7. 10. 2011 12:52
Re: Dobrý den všem, níže na sebe upozorňujícím chudákům

milý pane....snažíte se dobře, ale nevím, nevím, jestli ne zbytečně. Vy tady kanonizujete jednu tuctovou blogerku, ale objektivní informace hovoří jinou, jasnou řečí. V době internetu nestačí zahodit staré příjmení po rozvodu. A taktéž se dá lehce ověřit věhlas toho, nebo onoho.... nevím, jestli jste neposkytl paní blogerce službu vpravdě medvědí. Co když se zase všechno začne rozebírat a pátrat po tom, jak to všechno vlastně je?:-/

6 0
možnosti
SP

Sisoj Psojič

7. 10. 2011 11:06
To jsou věci.... z pana Korandy je paní Korandová...

5 0
možnosti
.B

...motýl bombardér

7. 10. 2011 11:28
Re: To jsou věci.... z pana Korandy je paní Korandová...

hezky to tady rozebral/a, otázka zní, za jak dlouho se sám/a vybanánuje. hlavně aby nebyl sprostý/á. :-)

4 0
možnosti
F

fleec

7. 10. 2011 9:39
Já tedy nevím,

...ale čistě technicky vzato,  už jen žehlící prkno je docela dobrá maskující rekvizita...pokud tedy zakrývaný objekt nemá rozměry "větší než je obvyklé" a prkénko není jen na rukávy;-D

Myslím, že není třeba podléhat panice, dělníci stejně už vše podstatné viděli...tak těch pár obratů by také ještě unesli...nehledě na to, že  mě vám jednou takhle jeden známý povídal "Čove, ti takhle jednou zateplujeme barák a najednou co nevidíme, čumíme a nevěříme svým vočím...atd.";-)

2 0
možnosti
SP

Sisoj Psojič

7. 10. 2011 11:07
Re: Já tedy nevím,

mno....snad až tak zlé to nebude, abys byl tak jedovatý.....žehlící prkno.... to bych si ani já nedovolil...:-(

2 0
možnosti
BT

markyz.Gero

7. 10. 2011 9:37
velmi pěkné

0 0
možnosti
L

Lillyn

7. 10. 2011 6:38
Musím,

to co tady někteří (pravidelně) předvádíte v diskusi, je k smíchu. Je jedno, co autorka napíše, psa zmlátíte stejně, vysmějete se, urazíte, ukřižujete. Ráda bych každého z Vás viděla osobně, myslím si, že bych ani překvapená nebyla. Jsem ráda, že je zde pár normálních lidí, kteří jsou pod blogem na iDnes objektivní, kteří si najdou autora, kterého rádi čtou a také mu to napíší, kteří si přečtou i šálek kávy, který mu úplně nesedí, ale autora tím nedegradují.

To, že někdo pravidelně plácá játra a má potřebu jít do druhého kopnout o něčem vypovídá, že Hrabě. Koukám, že těch nicků máte v záloze více. Jak jinak, je to Vás styl. Bohužel, jste vžy poznat. Když je článek autorky dost dobrý, jste nepříčetný a píšete a píšete a píšete. Největší Vaše úchylky si necháte na závěr, aby to měl čtenář hned na očích.

Ještě, že většina lidí diskusi u AAP nebere vážně nebo ji ani nečte.

0 0
možnosti
H

horak29

7. 10. 2011 7:38
Re: Musím,

Klid, Hrabě je inventář diskusí Idnes...;-D. Naštěstí ani AAP, ani ostatní, co se do nich kdy navezl, si z něj hlavu nedělají...:-).. admini evidentně taky ne ... i když je už kolikrát fakt za hranou...Rv

0 0
možnosti
PRŘK

poručík Rohlík řečený Kifli

7. 10. 2011 0:47
je to pravda trochu dětinské,

ale pobavil mě alespoň překlep ve spojení "zamřelý manžel", dalo to problému první klientky nový rozměr. Jinak teda dost kravina. Proč to neoznačíte jako povídku? Každýmu je jasný, že je to kec, jenom teď na místo kritiky nezdařeného literárního díla (která by právem přišla tak jako tak) sklízíte plody daleko kyselejší.

2 0
možnosti
BP

Bílá paní

7. 10. 2011 0:00
Andreo,

nemohla jste zavolat na synáčky, aby vám podali nějaký ten svršek, když už byli doma? Nebo se před nimi stydíte? Btw, mají přístup na internet, čtou vaše blogy?

2 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6676x
miluji život a humor

(andrea.peldova@seznam.cz)