Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

Christopher2011

4. 1. 2012 22:59
Nesouhlas

Zobecnujete některé konkrétní zkušenosti, možná vaše vlastní. Jsou i vztahy, které fungují dlouhodobě bez výrazných krizí nebo vzniklé krize oba partneři překonali. Taky není pravda, že za případný nezdar mohou vždy oba rovným dílem, jsou i vztahy, kde selže pouze jeden z partnerů.

Taky bych neodsuzoval snahu hledat chybu jinde než u sebe - je to normální běžná lidská vlastnost, mnohem častější než přehnaná sebekritičnost.

3 0
možnosti
ŽVD

Žena v domácnosti

5. 1. 2012 8:24
Re: Nesouhlas

Přesně tak. Narození dítěte je naprosto přirozená věc a pokud jsou rodiče normální, mají spíš společně radost z toho, že to dítě maj, než že by manželka řvala na chlapa "nešahej na mne" a on se mezitím poohlížel jinde. To, co autorka popisuje, se může stát, když maj dítě dva puberťáci, ale normální lidi snad těch pár nezbytnejch tejdnů abstinence nějak překonaj a pak zas začnou tam, kde přestali.

3 0
možnosti
HMC

Hrabe Monte Cristo

4. 1. 2012 17:11
Achtung....do Česka vtrhne orgán...

:-(

1 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_je_v_čistírně

4. 1. 2012 17:27
Re: Achtung....do Česka vtrhne orgán...

a ochranu máš?;-D

0 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_je_v_čistírně

3. 1. 2012 23:11
tak tohle si odneseš :-) to ti nedarujou

souhlasím. Někdy úplně stačí, když se z partnerky časem stane hádavá tvrdohlavá štěkna. Pak je i figurina v butiku přitažlivější. :-) znám takových hned několik.

1 0
možnosti
AAP

AndreaAnna

4. 1. 2012 6:00
Re: tak tohle si odneseš :-) to ti nedarujou

pravda, některé ženy reaguji podrážděně, čím to?:-)

0 0
možnosti
N

NewDorianGray

3. 1. 2012 19:22
Palba do vlastních řad

dala vzniknout dvěma nesmiřitelným táborům. Ten první, "muži v nejlepších letech s menším škraloupkem", autorčinu ženskou reflexi odměnil mocným aplausem. Konečně si uvědomili, že vina nebyla na jejich straně. Do náručí o dvacet let mladší krásky, byli vehnáni manželkou. Druhý, "ženy stižené mužskou proradností", je silně rozhořčen a žádá satisfakci. Zcela právem. Autorčin hanebný počin nemůže zůstat nepotrestán. ;-D

1 0
možnosti
ŽVD

Žena v domácnosti

3. 1. 2012 20:43
Re: Palba do vlastních řad

Nemůžu se zařadit. Takže budu asi ve třetím táboře. To jsou ti, kteří koukají s otevřenou pusou,  jak taky můžou vypadat mezilidské vztahy a zároveň se diví proč má AAP tak silnou potřebu podbízet se.

2 0
možnosti
FR

Robin Ood legenda Sherwoodu

3. 1. 2012 19:09
Správně! Kafe z toho nepije, za sto roků se to opotřebuje

o milimetr.... tak do toho R^

2 0
možnosti
DH

daris

3. 1. 2012 17:54
Na základní škole

jsem měla jednu spolužačku, která se za každou cenu chtěla zalíbit klukům. Neustále na nás bylo něco špatně - holky jsou přece namyšlené fifleny, to jen ona ví, co kluci potřebují - nosila jim sparty, které doma tajně vytáhla z krabičky rodičům a nám nedala ani práska. Víte, jak jsme ji nesnášely? Jenže ono je zvláštní, že ti kluci ji za chvíli nesnášeli taky. To, že jim podlézala jí nebylo stejně nic platné. Vlastně ani nevím, proč jsem si na ni vzpomněla...;-D

6 0
možnosti
AAP

AndreaAnna

3. 1. 2012 18:34
Re: Na základní škole

Je dobře, že máte dobrou paměť.

0 0
možnosti
RR

udor

3. 1. 2012 14:51
Ukázala jste!

Špatný článek. Parazitujete na povchnosti lidských vztahů. Zřejmě z vlastní zkušenosti. Patrně se hodláte zavděčit obdobně založené čtenářské, hlavně pánské, společnosti na úkor matek a manželek, které si toto pojmenování zaslouží. Ať se vám to v míře vrchovaté vrátí. To vaše nemá řešení. Je to ubohost!:-/

6 0
možnosti

m.sva.

3. 1. 2012 14:32
Ano, je to tak...

Žena ztrácí v "určitém" období jiskru a někteří muži to nezvládnou a loví jinde. Ale je to takový začarovaný kruh, protože jakmile přejde k jiné, mladší, hezčí, bude se stejně nakonec znovu ženit, ona bude chtít miminko a stane se z ní to samé, jiskra pohasne....ale některé ženy toto období přejdou, znovu se postaví na nohy, znovu si kradou kousek času pro sebe a jsou z nich takové kočky jako na začátku. A protože prošly obdobím kojení, nočního vstávání, přebalování, do toho menstruace, bolesti zad, břicha, hlavy, úklid domácnosti...jsou zocelenější, zralejší a o to víc si poté život užívají a sledují, jak jejich miláčkové pohasínají, válí se na gauči, nebaví je pomoc v domácnosti, namísto sexu se radši nají a pořádně vyspí, že...?? To se pak ti naši miláčkové nesmějí divit, že.... bychom taky doma chtěli "neco" lepšího..no a není-li, bude jinej...;-)Žijeme jen jednou........Andreo, pěkné!

2 0
možnosti
AAP

AndreaAnna

3. 1. 2012 14:51
Re: Ano, je to tak...

Mirko, máš pravdu, ale já se v blogu zastávám mužských ;-D Mám kolem sebe dost kamarádek, které leží na gauči, mají sto kilo, v ruce brambůrky a dívají se na TV, šňafou, hudrují, nadávají a pak se diví, že jim jejich muž za nějaký čas odejde...;-)

0 0
možnosti
GMX

Glock Mark XXIII

3. 1. 2012 13:48
Ukáááá...

ž

0 0
možnosti
FR

Robin Ood legenda Sherwoodu

3. 1. 2012 14:03
Re: Ukáááá...

viděl jsi někdy čerta? Tak to je stejný.... :-/

5 0
možnosti
FR

Robin Ood legenda Sherwoodu

3. 1. 2012 13:43
Život je založený na principu jednou jsi dole, jednou nahoře

....čili...jednou jsi zhrzen ty, podruhé zradíš ty toho zrádce. A tak to jde pořád s neúprosnou pravidelností. Není třeba se nad tím vzrušovat. Lepší to určitě nikdy nebude...:-/

3 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2872x
miluji život a humor

(andrea.peldova@seznam.cz)