Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SV

Bob22

11. 3. 2009 23:15
v Anglii je to fakt trochu chaos ...

Kamaradova manzelka, mimochodem velmi obezretna ridicka, odbocovala doprava v krizovatce, samozrejme na zelenou, kdyz to do ni nasila takova mlada holka co si nevsimla, ze ma cervenou. Nez prijeli policajti, tak ta holka si zavolala kamarada, kterej ji pomahal svedcit, ze pry jela na zelenou. No policajti to uzavreli, ze vina neprukazna, auto na kusy a pojistovna si mnula ruce, protoze jim nemuseli zaplatit vubec nic. Pojistku stoji rocne pulku ceny auta, ale pojistovna dela se vsim hrozny ofuky. Varuju vsechny, v Anglii necekejte a okamzite shanejte svedky jinak splacete nad vydelkem.

0 0
možnosti
W

Wendolene

8. 3. 2009 2:20
Moc rada ctu vase blogy, ale jak rekl Alex

Kniha je mnohem lepsi...

0 0
možnosti
T

thecurseofthewearerabbit

7. 3. 2009 10:20
Zase jste skocila na spek

"Objevil se do tří dnů. Řídil teď stříbrolesklý mercedes, o jakém se nikomu z nás ani nesní, a na otázku, jak k němu přišel, odvětil, že jeho pojišťovna přece dodává náhradní auta řidičům, kteří při nehodě, kterou nezpůsobili, přišli o auto."

Kazdy, kdo si vybere option tzv "Hire car" v pripade nehody ho dostane. At skodu zpusobil ci ne. Dokud neni prokazano, ze jste skodu zpusobil tak jste nevinny/a. Hire car stoji extra 20 liber (nebo tak nejak) k Vasi pojistce. Protoze zacouval na lampu, tak samozrejme, ze bude chyba na jeho strane. ;-D

0 0
možnosti
IP

IvaPekárková

7. 3. 2009 13:02
Re: Zase jste skocila na spek

U komerčních pojištění, jaké si musí opatřit taxikáři, je to trochu jinak. Některé pojišťovny taxikářům náhradní auta dodávají, to je v ceně pojistky, ale klauzule o "nevině" tam vždycky je. Fakt je, že se to neřeší. Myslím, že u většiny drobnějších nehod se pojišťovna nenamáhá to zjišťovat. (a tahle byla nepochybně drobnějšíí) Těch náhradních aut jsem viděla u kolegů několik, většinou to nebyly mercedesy... Kdyby napsal, že to byla jeho vina, nedostane nic (vzhledem k typu pojištění), když napíše, že to jeho vina není, náhradní auto dostane. Časem si agenti v pojiš/tovně samozřejmě přečtou, co napsali... a budou se to snažit nějak napravit. Takže ne ne, na žádný špek jsem neskočila, v tomhle světě žiju už přes dva roky a tuším, jak to chodí (i když je to, pravda, složitý).:-)

0 0
možnosti
RB

Zorrrrrro

6. 3. 2009 16:22
a mně se to líbilo

čtu vás rád, díkR^

0 0
možnosti

c.e.o

6. 3. 2009 14:10
blábol

nejen, že je to naprostá kravina, ale ještě napsaná takovým stylem, že se to nedá číst

0 0
možnosti
S

Santa

6. 3. 2009 15:08
Re: blábol

Zkus napsat lepší a nedržkuj.:-P

0 0
možnosti
AH

alex hart

6. 3. 2009 12:03
Výborný,

ale tady na blogu to není úplně ono.

.

Když čtu Vaše knihy, pěkně se k tomu uvelebím v posteli a v klidu si to vychutnám. 

.

Tady to člověk jen tak proletí a hledá tam spíše nějakej spornej námět k diskusi. Proto jsou asi někteří diskutéři zaskočeni, že nemají co tepat.

0 0
možnosti
IP

IvaPekárková

6. 3. 2009 23:12
Re: Výborný,

Tak setkání se čtenářem, bezwa! Blogy (ty lepší) možná časem vyjdou tiskem, aspoň  doufám, tak se budete moct stulit s knížkou na  loži, když budete chtít.

Váš postřeh je úžasný... asi tohle médium na člověka takhle působí. Já se taky občas přistihnu, že skenuju blogy lidí s totálně odlišnými (a podle mě dost pitomými) názory a jen málokdy se do nějakého dobrého skutečně začtu...:-)

0 0
možnosti
HK

fenix007

6. 3. 2009 11:28
Cha cha výborný

dělala jsem 5 let v IT firmě a rozhodně JE to vina Tý zatracený lucerny! Doufám, že si v tom meďouru pojezdí ;-D

0 0
možnosti
ON

OtsOn

6. 3. 2009 12:18
Re: Cha cha výborný

Naprosty souhlas. Kdo nepracoval v IT, tak si celkove pozadi vzniku cele situace asi uplne nevychutna, ale mne to teda nadchlo. Ono kdyz se spoji super pocitacovy system s ignoranty porizujicimi vstupni data, coz se stava casto, tak vysledek proste jinak dopadnout nemuze. Jsem zvedav, jak dlouho v tom Mercedesu bude jezdit. Vsadil bych si tak na minimalne na 3-5 mesicu :-)

0 0
možnosti
M

mammamia

6. 3. 2009 9:41
ach jo

to uz se fakt neda cist.........................Rv

0 0
možnosti
JJJ

JUDr. Juraj Jánošík

6. 3. 2009 8:31
čirý blábol

ale když vám to někdo žere, proč ne ;-D

0 0
možnosti