Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Lucie Paceltová

8. 2. 2012 17:52
Dobře napsané.

Ještě Vás neznám, dnes si začínám číst Vaše příspěvky od nejnovějšího. Zatím se mi velmi líbí, že píšete to, co vnímáte kolem sebe. Takto se snažím vyjadřovat i já :-) Přeji Vám hezké dny.

0 0
možnosti
HK

Faw

7. 2. 2012 11:24
kdy bude další blog?

dobrý den, začala jsem sbírat dukáty, abych mohla po přečtení vašich blogů podiskutovat, a když se mi konečně podařilo dosáhnout 1000 dukátů, tak blogy nikde. Co se děje? Vždy jsem se na tě těšila. Čekám na blog nebo alespoň na odpověď :-).

0 0
možnosti
IP

IvaPekárková

9. 2. 2012 12:52
Re: kdy bude další blog?

sorry, obča na psaní prostě nemám čas (teda blogů), hlavně když píšu něco většího. Ale dnes už je pověšenej novej.

0 0
možnosti
MMTNS

moje mladá teta neužila světa

24. 1. 2012 0:17
Snadné řešení - doposlechnout až do konce!

http://www.youtube.com/watch?gl=IL&hl=en&v=b4VIYZ9eMB0

0 0
možnosti
MR

iluminat

23. 1. 2012 21:34
jejich nejednotnost nase stesti, ale jinak

pristup evropskych, zvlaste angickych politiku a uradu je Kocourkov. Ja vim - ze zivota, ze vetsina muslimu si jde za svym. Bohuzel anglani, jak byvali pred valkou srandovne xenofobni, i american byl podezrely cizinec, dnes obratili xenofobni svetr naruby. A taky tolika barevnych cizincum jim dava alespon zdani ci vzpominky na imperialni minulost.

Ale dle sve tradice, se dopousteji toho ze nepotiraji radikaly, aby nebyli "xenofobni", ze se nad tim poburuji samotni muslimove neraci brat na vedomi, oni vi co a jak se patri a nikdo jim do ne-xenofobie nebude kecat. Stara nezmenena Anglie. Neco jako kdyz ve tricatych letech byli "pacifisti", az je soudruh Hitler vyvedl z omylu, to pak ze dne na den Churchill prestal byt warmonger.  A nenechte se ukolibat ze tech prastencu je jen malo, tak se zacina.

2 0
možnosti
BO

Korytnaačka

23. 1. 2012 19:49
Ach jo, dámo

Víte o tom co se děje například v Egyptě? Že v Londýně je jich zatím málo a nejsou organizovaní? Tak počkáme, až jich bude víc? Jste zrádkyně vlastní civilizace.Rv;-O

1 0
možnosti
MR

iluminat

23. 1. 2012 21:52
Re: Ach jo, dámo

ona za to nemuze, ona to jen popisuje. Musi se stekat na spravny strom, problem je v tom ze politici jsou jen snuska blbu. Obcas se stane ze fanatici a radikalove se ujmou moci, a pak to berou hlava nehlava. To se stalo rusum i nemcum, Hitler nezacal zabijet zidy, to az naposled, prvni vyleteli kominem nemci, jeste pred valkou. Pak ostatni zavreli huby. A pokud se radikalove k moci dostanou, bude zle i pro muslimy, je i na nich tyto prastence umlcet.

0 0
možnosti
MMTNS

moje mladá teta neužila světa

23. 1. 2012 19:02
0 0
možnosti
D

Dunja

23. 1. 2012 11:28
Zajímavý pohled

a konečně zase něco normálního nejen texty plné nenávisti.

Jen k těm ženám. Sice se nemohou stát imámem, tedy tím, kdo vede motlitby, ale to v katolictví je podobné. Nicméně ženy jako učeňkyně, které vydávají fatwy jsou známé už od počátku. Lidé se chodili ptát manželek Proroka, později učence učila Prorokova vnučka či pravnučka Asmá atd. Dnes tuto skupinu reprezentuje např. známá Dr.Suad Salih  a další,ale o nich se mluví jen minimálně,protože by to bylo v rozporu s tím, co šíří protislámská propaganda.

Mimochodem např. Muslimské bratrstvo má větší počet žen než jiné i sekulární organizace a když se tak dívá na přímý přenost z eg. parlamentu, tak tam kromě nich téměř žádné jiné ženy nejsou.:-/

1 0
možnosti
ML

Niktor

23. 1. 2012 15:23
Re: Zajímavý pohled

Existují ale (zatím minoritní) směry uvnitř islámu, které ženské imámy uznávají. Většinou se jedna o muslimy žijící v západních zemích - Americe, Kanadě, Španělsku atd. Ale třeba v Číně mají některé komunity muslimů ženské imámy už od 19. století století. A samozřejmě, jak správně uvádíte, ženy na pozici islámských učenců (ulemá) nejsou muslimské historii nijak neznámé a dnes třeba řada žen pracuje v tureckém Diyanetu, tedy v instituci, která je nejvyšší autoritou pro islám v Turecku.

0 0
možnosti
MMTNS

moje mladá teta neužila světa

23. 1. 2012 8:51
No tak v tom případě by si houfně měli jít hledat

nějaké bezpečnější místo, ne? Pochybuju, že by je někdo zdržoval.

0 0
možnosti
OF

rachitico

23. 1. 2012 8:38
Pěkné čtení

R^

1 0
možnosti