Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pětrandočepice

8. 8. 2011 22:03
Ivo, Vy jste zřejmě anděl.

Nebo spíš ženská do pohody i nepohody. Já bych ve Vašich letech (nemáte 18 ani 20) nedokázala bydlet v domě, kde mám k dispozici 1 pokoj a vše ostatní je společné. To bych dokázala tak na dovolené. Ale nerada. I tam, když to jen trochu jde (hlavně finančně), volím pokoj s vlastním WC a sprchou. Proč takhle žijete? Kvůli financím? Dobrodružnému způsobu života? Námětům na psaní? Kvůli partnerovi, kterému to snad vyhovuje?

Můžete brát otázky jako řečnické: nemám na ně právo.

0 0
možnosti
IP

IvaPekárková

9. 8. 2011 19:26
Re: Ivo, Vy jste zřejmě anděl.

Já vám ráda odpovím, ale to je na dlouhé povídání. Jeden důvod je, že takhle skutečně poznáváme Londýn. Druhý, že i v laciném domě vždycky máme zahradu (kterou, kupodivu, kromě mě využívá málokdo). Další, že můj miláček má rád kolem sebe lidi, i když to nejsou příbuzní či kamarádi... Takhle bych mohla pokračovat.

0 0
možnosti
JN

Nalim27

8. 8. 2011 21:49
Bomba

Tyhle zapisky z Anglie jsou opravdu bomba!

Jak to tak porad ctu (konecne dalsi dily, ale odpoustim Vam :-) ), tak mi vubec nevadi, jaky to nudny klasicky cesky zivot ziju - hlavne ze je pohoda a nemusim se vztekat s nejakymi Jamajcany, Madarkami, fetaky a dalsimi podivnymi existencemi.

0 0
možnosti
JN

Nalim27

8. 8. 2011 21:54
Re: Bomba

Jo a to kameni misto brambor me opravdu rozsekalo, bravo!

Ja  bych to mozna resil trochu jinak - injekcni strikackou a nejakym projimadlem - myslim ze po par pokusech a naslednych chvilich na zachode by tomu Blbci doslo, ze ty brambory jsou nejake divne.

Ono na prizivniky a parazity se holt musi tvrde, jak jsem si nedavno overil, kdyz syn dotahl domu ze skoly detske vsi.

0 0
možnosti