Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Sid2007

28. 5. 2011 4:29
Světa (údajně?) znalá autorka nic nevysvětlí?

Taxikáři na celém světě mají jednu velkou výhodu, že se na jejich zadních sedadlech objeví lidé skutečně nejrůznějších společenských vrtev. Z pozoriování a hovorů s nimi se dá leččemus naučit a lépe pochopit.

Jinak se zdá, že V Londýně autorka nebydlí na nejlepší adrese, když ná takové sousedy (nebo u kterých si dokonce jen pronajímá cimru?)

V Britanii, západní Evropě, podobně (a hlavně) jako v USA se černoši módně hlásí k islámu, coby protestní gesto, když "odvrhávají víru svých otrokářů a kolonizátorů", tedy křesťanství.

Konverze černochů v amerických věznicích (kde jich je vzhledem k podílu v populaci asi 8-krát víc) je masivní a právem dělá staristi zejména bezpečnostním složkám státního aparátu USA, kdy téměř 100 procent teroristů a připravujících se teroristů jsou právě muslimové nebo konverti k islámu.

Jinak se zdá, že výhodnost otrocké práce v Americe, nebo kolonialismu a nabídnutí občanství UK obyvatelům bývalých kolonií nebyl zas tak výhodný deal. (pokrač.)

0 0
možnosti
S

Sid2007

28. 5. 2011 4:37
Re: Světa (údajně?) znalá autorka nic nevysvětlí?

Bohužel, ti, kteří na otrocích nebo na koloniích především vydělali přehodili zodpovědnost na "vládu", tedy daňové poplatníky a střední třídy.

Takže je to zase podle vzorce: privatizace zisků a socializace ztrát nebo nákladů.

Střední třídy a většinová populace musí tyto nepřizpůsobivé nuceným zdaňením dotovat. musí s nimi chodit do veřejných škol, bydlet s nimi na jedné ulici, dohánět jejich častou neschopnost na pracovišti ... a k tomu navíc tolerovat nebo ideálně papouškovat propagandu multi-kulti, afirmativních programů atd. nebo být označna za "rasisty" a nehodné lidi.

Černoši v USA nebo v západní Evropě, menšiny, které mají problém se úspěšně začlenit, si vybírají islám, coby jednu ze 3 hlavních náboženství světa jako nástroj kultivace odporu a třeba i násilné akce vůči společnosti a zemi, která se jim nelíbí, ač je jejich domovem. Kdyby se hlásili ke komunismu, neměli by takový úspěch, nemohli by se schovávat za náboženskou toleranci. V tom je tragedie západní civilizace.

0 0
možnosti
ZH

Saarinen

7. 2. 2011 10:20
Je to

jasné-pokud se to stalo???být muslimem v Anglii je to samé být u nás romem-jsou nad zákon-vše co se jich dotkne je diskriminace a rasismus .Děkuji autorce,že podpořila,to co říkám stále-i ten smažka D. věděl,že jako muslim,má větší šanci ujít trestu než obyčejný anglický kriminálník .

0 0
možnosti

pětrandočepice

6. 2. 2011 16:35
Zahalená Pákistánka

narozená v Anglii :-/.....   Nedivím se Cameronovi, že s tím chce něco dělat. R^

0 0
možnosti

lost

24. 1. 2011 12:32
je to jako s vietnamkou odnaproti ..

..původně se snažila mi nabulíkovat, že je z číny (tak pozor) a hltala vietnamský seriál z monitoru .:-)...teď už je v pohodě

0 0
možnosti
IH

misaviki

24. 1. 2011 12:12
?

No, ale to znamená, že islám přitahuje gaunery.... není to zvláštní?

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

24. 1. 2011 12:11
nemají sebemenší tušení, co islám obnáší

Problém je, že islám obnáší věci, které jsou s přístupem a pohledem na svět zmíněných magorů v dojemné shodě. Popravdě řečeno, i kdyby se v islámu vzdělali, tak by zjistili, že pokud budou okrádat, zabíjet a znásilňovat nevěřící, je to OK.

0 0
možnosti
ML

Niktor

24. 1. 2011 13:12
Re: nemají sebemenší tušení, co islám obnáší

Přesně tohle se před lety s oblibou tvrdilo o židech. A důvodem byly stejně povrchní a selektivní znalosti židovského právy, jako máte vy o právu islámském.

0 0
možnosti
SS

Sergeant survived

24. 1. 2011 11:14
No jo,

jaký prorok, takové náboženství a takoví věřící.

0 0
možnosti
M

martin5.33

24. 1. 2011 11:05
Nějak to nechápu

Vy tu ženu, která ač sama asi hodná, vychovala tva, s odpuštěním, zmetky, obhajujete?

Jaká je souvislost s tím prohlášením se za muslima a minimálně výtržnictvím? Kdyby byl doopravdy muslim, tak to nedělá? Nebo by se neměli policisté ptát a když se ptají na víru, tak jim nevěřit?

0 0
možnosti
IP

IvaPekárková

24. 1. 2011 13:24
Re: Nějak to nechápu

O dvou zmetkách vím z vlastní zkušenosti, měla ještě jednoho syna v lochu a druhého, o kterém nic nevím, akorát po ní pořád chtěl peníze. Ovšem je správné vinit rodiče, kteří to prostě nezvládnou??? Wendy je vdova a upřímně řečeno, neměnila bych s ní. Můj přítel K. výchovu zmetků připisuje příliš permisivní společnosti -- ostatně, když se třeba mladý Nigérijec narozený tady začne chovat jako vůl, rodiče ho obvykle pošlou k příbuzným do africké vesnice: do roka prý seká brázdu. Netvrdím ovšem, že téhle problematice rozumím, ony jí evidentně nerozumějí ani vládní orgány.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

24. 1. 2011 11:04
takže to mělo vlastně dobrý konec?

;-D;-)

0 0
možnosti
M

martin5.33

24. 1. 2011 11:06
Re: takže to mělo vlastně dobrý konec?

Relativně dobře, ještě je v Anglii jeho sestra a ta má i vražedné sklony.

0 0
možnosti

Ormir

24. 1. 2011 10:59
Obdivuji Vás, že jste si dobrovolně zvolila žít

v tom multikulti marasu. To já bych nemohl. Nesnesl bych denodenní pohled na takovéto existence. Doufám, že naše vlast - ČR zůstane i v budoucnu stejná jako dnes. Lidi jsou možná takoví typicky česky vyčůraní, ale nevyznávají takové zvěrstva jako ve velkém importovaní nemakačenkové v UK. EURv

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

27. 1. 2011 3:06
Re: Obdivuji Vás, že jste si dobrovolně zvolila žít

Já nevím, ale co jsem tak četl některé autorčiny starší knížky, připadá mi, že je k této sortě lidí snad až osudově přitahována bez ohledu na to, v jaké zemi žije... vždycky někde neomylně vyhrábne nějakého hluboce lidského ksindla s barvitým charakterem, kterého by se nudný a zapšklý "normál" jako my nedotkl ani pětimetrovým teleskopickým obuškem. ;-)

0 0
možnosti