Pánové z ministerstva financí jsou vtipálci

Pánové z ministerstva financí jsou vtipálci aneb zaplatím silniční daň…a tlumiče mi zaplatí kdo? Kromě toho, že nás naše vláda nezřídka kdy naštve, občas se někomu povede i opravdu hodnotný vtip. Ten, o kterém mluvím má na starosti pan Chrenko z ministerstva financí.

Gratulujeme!

Tento šprýmař navrhl, aby silniční daň nebyla je věci podnikatelů. Každý kdo jezdí po silnici II. a III. tříd asi ví proč o jeho návrhu mluvím jako o vtipu.

Já bych možná i tu silniční daň byla ochotna zaplatit, kdyby ovšem byla za co platit. Myslím, že jestli to takhle půjde dál vznikne oficiálně nová sportovní disciplína – autoslalom.

Už je to rok, co jsem si pořídila své první auto a pochopitelně jsem z něj měla obrovskou radost. Asi po měsíci vlastnictví jsem při cestě ze školy „vybrala“ jednu z děr v asfaltu a auto rázem nemělo výfuk. Po letošní zimě a katastrofálním stavu silnic, mé milované Punto přišlo i o tlumiče.

Jsem studentka a v penězích se netopím. Ovšem, ruku ruce s autem jdou výdaje, já ale nevidím důvod, proč kromě samozřejmých výdajů mám platit opravy, které jsou následkem stavu našich silnic. A co víc, daň za to, že po takových silnicích jezdím.

 

No řekněte, to je ale vtipný pán!

Autor: Kateřina Pejšová | sobota 13.3.2010 14:13 | karma článku: 20,46 | přečteno: 893x