- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Provozovatelům hostinské činnosti bylo přikázáno vyčlenit alespoň jeden nekuřácký stůl. Tohle není polemika o tom, jestli by bylo nebo nebylo dobré zavést, tak jako například v Irsku, absolutně nekuřácké prostředí.
Ač jsem kuřák, i přes osobní nevoli bych se smířila s tím, že si prostě v restauraci, baru, hospodě…prostě nezapálím. Celkově nekuřácký podnik asi má opodstatnění.
Co ho dle mého názoru ale nemá je, když v zakouřené místnosti musí být nekuřácký stůl. Dýchají snad lidé na tomto místě jiný vzduch než je v celém podniku? Jistě, u větších prostor to může možná i k něčemu být, ale někde, kde jsou od sebe stoly vzdálené 1,5 m?
To mi přijde jen jako další z buzeračních nástrojů našeho státu.
Další články autora |
Dětská sestra a laktační poradkyně Lucia Berešová se pohybuje ve zdravotnictví již 19 let. Přestože se ke studiu střední zdravotnické školy dostala...