Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J29a12n 78R51á45ž

25. 10. 2013 18:31

Levice zvítězí, to musíme přijmout jako fakt. A Sobotka, či jiný z jejich šéfů, který bude dělat premiéra, by měl vzít komunisty do vlády. Bylo to férovější, než kupovat jejich podporu všelijakými trafikami. Možná by se povedl majstrštyk s jejich znemožněním, stejně jako se povedl Miterandovi, který je tím totálně odepsal. Od té doby co byli ve Francii ve vládě, si už nikdy ve volbách neškrtli a stali se zcela okrajovou stranou. Ale to Filip dobře ví a tak se do vlády nepohrne. Ale,že by odmítl předsednictví Sněmovny? No necháme se překvapit.

Můj povolební tip: Koalice ANO a ČSSD, s tichou podporou KSČ (za ty trafiky)

1 0
možnosti
DD

Další článek v zieglerovském stylu. Už jsem to psal jemu - víc těch voliču komunistům se vám dnes už nepodaří nahnat. Nemají čas číst tyhle agitky, musejí pracovat.

1 1
možnosti
PJ

P29e20t22r 48J48a52n20č

25. 10. 2013 11:34

Vše co popisuje autor je samozřejmě známá pravda a mnozí z nás jsme to na vlastní kůži  prožili.Řešit problémy volbou komunistů může jen blbec.Je to jako hasit rafinerii benzínem.

5 1
možnosti
AK

Možná by bylo zajímavější se zamyslet nad tím, proč je pro značné procento voličů přijatelnější KSČM než zkorumpovaná ODS, asociální TOP09 nebo podnikatelská strana typu VV.

 Obyvatelé jistě nezapomněli na to, co tu bylo před 25 lety a dříve.

 Zdá se, že bolševické manýry a marasmus politiků v minulých volebních obdobích tyto vzpomínky rasantně přebily...

3 5
možnosti
PP

Buďte v klidu, obyvatelé zapoměli. Proto je potřeba takhle psát, aby je někde polechtalo. A to značné procento - 20 let stejné, to se odvíjí od úplně něčeho jiného, než od toho, co nám tady (a dost blbě a trapně) vnucujete.

2 0
možnosti
Foto

Spravedlivé bylo, podle mnoha lidí, že pracovitý měl stejně jako líný. Chytrý jako hloupý. Zlodějnami se dalo jen přilepšit, nikoliv však zbohatnout. Byla jistota, že musím chodit do zaměstnání. Kde dostanu plat jen v takové výši, že mi nebude vadit, že většině obchodům chybí zajímavé zboží. Že mi nebude vadit, že nemohu někam vycestovat, protože na to stejně mít nebudu.

4 1
možnosti
TR

Ale to chtějí i dnes a to napříč celou Evropou. Říkají tomu základní příjem...

0 0
možnosti
Foto

Zábavně pojatý styl článku :)) 

Hned na začátek věta "To je nejen zajímavé tvrzení, které dále podrobíme zkoumání, ale zejména neuvěřitelná drzost."

Není nad to hned v úvodu si v souvětí odporovat a naznačit závěr článku R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1610x
Autor je optimista a má rád překvapivá řešení. Pohybuje se ve zdravotnictví.