Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karl Novak

17. 1. 2010 14:06
Ano, nevolte parlamentní strany,

optimálně volte doprava. Já budu volit SSO.

0 0
možnosti

romualda

17. 1. 2010 10:43
Mejdan

Ten výraz mejdan mne docela pobavil. Kdybych ztratil práci a do pěti měsíců nenašel, tak nedostanu od státu už ani korunu a tak i mnoho dalších lidí, to vám připadá jako mejdan? A co také napsat, že by se mělo vyrazit do ulic a bojovat proti snižování daní nebo za zvýšení?

0 0
možnosti

pavel 99

17. 1. 2010 11:01
Re: Mejdan

"... A co také napsat, že by se mělo vyrazit do ulic a bojovat proti snižování daní nebo za zvýšení...." - aby mohli další lidé přijít o práci.:-/

0 0
možnosti

aroneček

17. 1. 2010 8:19
Autore,myslíte to celkepomněl říci,že ti,

kteří tohle zadlužení státu zavinili,tak ti si jezdí "odpočinout" na hory do Švýcar se stotisícovým lyžařským vybavením a ti,kteří nic nezavinili si mají utahovat opasky.Divný to názor.Kdo vlatně zadlužuje naše vnuky?

0 0
možnosti

Strasak

17. 1. 2010 9:40
Re: Autore,myslíte to celkepomněl říci,že ti,

A kdo nic nezavinil. Ti co zvolili tuhle poslaneckou sněmovnu za to můžou docela dost. Neslyšel jsem nikoho (snad krom Kalouska), že by mu šlo snížení deficitu.

0 0
možnosti

petrph

17. 1. 2010 8:03
nikoliv hloupost ,strategie

Z hlediska voliče nejde o hloupost, ale o zvolenou strategii. Na jedné straně peníze na ruku (vrácené poplatky u doktora, 13. důchod), na straně druhé slib jiné strany že bude šetřit. Jak, to už vidí teď, nikoliv omezením rozbujelé státní správy, nikoliv snížením korupce při rozdělování státních zakázek, nikoliv rozumným hospodařením a vymaháním pohledávek státu a chránění jeho zájmů, ale zvyšováním daní, snižováním nemocenské zkracování mateřské, prodlužování věku odchodu do důchodu, omezování a prodražování zdravotní péče,... Z toho hlediska se mi zdá strategie typu "co je doma to se počítá", poměrně rozumná...

0 0
možnosti

Stará kára

17. 1. 2010 10:20
Re: nikoliv hloupost ,strategie

Ano. Je to strategie těch, kteří neušetří ani korunu,ale nebankovní účet na dovolenou či zbytné vánoční dárky si vezmou. Co je doma, to se počítá, ne?  No - že přijde zítra exekutor?  "Nějak" to dopadne. 

To je strategie, která se vám zamlouvá?

0 0
možnosti

Kmet na Razgrad

17. 1. 2010 7:34
Odpovědný politik...

...je ryzí oxymoron. Představa, že jednoho krásného dne nastoupí vláda odpovědných politiků, je stejně naivní, jako teorie tlustého Bróni Šimoníka aka Vince Pruitt Taylora.;-D Jak to jen tlustý Bróňa píše...malá, ale efektivní státní správa.;-D No jo, tak jdeme zase spát.[>-];-D

0 0
možnosti

stev

17. 1. 2010 7:17
Současná politická garnitura nezodpovědně zadlužila stát.

Nyní splácíme splátky dluhů (úmor), platíme úroky, a každým rokem vyšší a vyšší příspěvek do EU, podle dříve sjednaného platebního kalendáře (stáváme se z tzv. čistého příjemce čistým přispěvatelem do EU).

Je smutné, že se dálnic nepostavilo za promrhané peníze multinásobně více, vzhledem k jejich multinásobnému předražení. Stavět další předražené dálnice nyní na úkor mladých maminek s dětmi, které jako jediné mají nést dopady nekvalitního (a dle Transparency International také korupčního) řízení státu, (z hlediska maminek k ničemu jinému zatím politici nenašli odvahu), mi připadá nemorální, evidentně absurdní a svědčí o nesvéprávnosti současné politické garnitury.Rv

0 0
možnosti

Kmet na Razgrad

17. 1. 2010 7:38
Re: Současná politická garnitura nezodpovědně zadlužila stát.

...a za takových deset patnáct let budeme se slzou v oku vzpomínat na slavný rok 2010, jak byli tehdy čeští politikové šetrní a uvědomělí, daně nízké a přehledné, zákony benevoletní a rozsah občanských práv doslova neskutečný. Vsadíte se?;-)

0 0
možnosti

Brkoslav IV

17. 1. 2010 4:46
hmmm....

Je odvazny, protoze vsemu na svete rozumi...a pojdme hosi jedem znova. Nevadi, ze na to nemate....Je oddany....nevadi, ze jste na me dvacet let kaleli a nakonec me ozebracili, vzdyt co, nejak bylo, nejak bude. Myslite si , ze tento cesky volic je lekarsky klasifikovany imbecil...a nikdy se nebude mit lepe, nebot mu to jeho vlastni mozek nedovoli ? :-). Bingooooo. Jste velmi blizko pravdy.

0 0
možnosti

Brkoslav IV

17. 1. 2010 4:45
hmmmm...autor chtel...

...proste jen slusne rict to, co ja reknu lidsky. Problem ceskeho volice je , ze se snazi filosofovat s a vychovavat. On nechce jen tak zit ...naplano. Musi vsem radit a vsechny zachranovat. Normalni obycejny clovek se pred volbami zepta. Co pro me tahle strana za minule funkcni obdobi udelala? Aha...tohle. A ta druha udelala co? ...jo tak ta taky nic? No tak fajn hosi, zkusim nekoho jineho. Ne, cesky volic je jiny....jde na to od lesa, je chytry, a poradi Topolankovi se stranickou strategii a trne, zda Franta Panta dostane tam toho namestka Vojtu, aby pak mohly byt zvyseny platy chytacum much. A trpi, kdyz se to Topolankovi nepovede. Paroubkovi zase poradi jak se chovat, a jak by mel zorganizovat volby a je uprimne nestastny, kdyz se nesejde partajni vybor Jirky Birky , aby umoznil Edovi prevzit funkci po Jendovi do vecera, jinak pry nebude na chleba.

0 0
možnosti

Brkoslav IV

17. 1. 2010 4:47
Re: hmmmm...autor chtel...

Je odvazny, protoze vsemu na svete rozumi...a pojdme hosi jedem znova. Nevadi, ze na to nemate....Je oddany....nevadi, ze jste na me dvacet let kaleli a nakonec me ozebracili, vzdyt co, nejak bylo, nejak bude. Myslite si , ze tento cesky volic je lekarsky klasifikovany imbecil...a nikdy se nebude mit lepe, nebot mu to jeho vlastni mozek nedovoli ? :-). Bingooooo. Jste velmi blizko pravdy.

0 0
možnosti

fajmic

17. 1. 2010 3:04
doporučuji přečíst

Hospodářskou politiku o p. Kubíčka, tam se člověk dozví komu ty opatření opravdu prospívají

0 0
možnosti

anti ODS

17. 1. 2010 1:32
Přesun je

tisknutí,hmm to je pro mne novumRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1610x
Autor je optimista a má rád překvapivá řešení. Pohybuje se ve zdravotnictví.