Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Média bych brala jakákoliv z rezervou, ale nechce se mi věřit, že tak renomované auditorské firmy - členové světové velké pětky - jako jsou Ernest a Young a PriceWaterhouse budou riskovat svou pověst. Obě společnosti totiž prozkoumaly Babišovy argumenty - viz jeho známý dopis panu Hamáčkovi - a jejich verdikt byl - bez závad. Obě vyjádření tvořily přílohu tohoto dopisu v doslovném znění. Každý si to mohl na tncz přečíst. Nestálo by jim to za to, tolik riskovat, na to je Babiš kauza prkotina. Kdyby se prokázalo pochybení, mohl by jít dolů auditorský rating a to už má vliv na akcie na burze. Tohle je prostě matematika.

0 0
možnosti
PB

..... sólo akce Bohuslava !,- nám nějak zapadlo Zaorálkovo "premiér se nám vomluvil, prý zariskoval, ale nepovedlo se !",- ..... doboha !!!,- tak s demisí se riskuje nebo se po zvážení všech pro/proti demise podává ?!?,- co je to za klauni ?!?

1 0
možnosti

Blábolíte nesmysly. Sobotka držet Babiše ve vládě nemůže, ne po tom, co se na něj vyvalilo. A je ve velmi těžké pozici.

2 0
možnosti
Foto

Tak je neblábolte vy.

Sobotkova parta tvrdí, Babiš udělal to a to a to... A na Babišovy odpovědi už sami nedají jedinou reakci, kromě toho, že se zase vracejí ke svým provotním dotazům.

A tak je to stale kolem do kola. Co je na tom nesmyslného?

Sobotka je evidetně ten, kdo prohrál. A kdo dovede zaslouženě ČSSD do navolitelnosti, jako se to povedlo s ODS Nečasovi.

1 0
možnosti
Foto

Jakékoliv jiný způsob demise vlády by udělal z Babiše mučedníka, oběť piklů politických matadorů.

0 0
možnosti