Diskuse

Petr Kellner

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K98a52r36e79l 31C46a55c97h

31. 3. 2021 18:31

O Petru Kellnerovi vcelku mnoho nevím. Zřejmě žil a pracoval tak, že se za svého života úspěšně vyhýbal bulvárním novinářům. A měl RECHT! Nakolik bylo jeho podnikání prospěšné této republice by měli zhodnotit národohospodáři. Ve mně osobně vzbuzoval spíše sympatie právě pro úspěšnost bez zvláštní mediální publicity. O to větší publicitu má nyní po své tragické smrti. Myslím si, že je škoda dobrého člověka.

2 0
možnosti
JK

Autorko, o mrtvých jen dobře bylo vymyšleno proto, neboť mrtví se nemohou bránit. To byl celý důvod. Ale jde o to, že všichni mrtví nebyli svatí že. Proč bych se měl někdo třeba o Adolfu Hitlerovi vyjadřovat jen dobře, když už nežije. Jen proto, že uměl hezky malovat? Tohle přece ty ostatní jeho zrůdnosti nemůže přebít.

0 0
možnosti
Foto

No, právě a o tom je článek je! Takže po smrti Kellnera platí: O mrtvých jen dobře a o Hitlerovi ne?! To myslím není fér. Tím se nikterak nechci Hitlera zastávat, ani obhajovat co dělal a co způsobil. Je, ale třeba dodat, že byl tehdy "demokraticky" zvolen a "hájil" práva svých voličů. A jsme opět u toho pokrytectví. Svést totiž všechno jen na Hitlera není rozhodně v souladu s realitou.

0 0
možnosti
OF

Ano, mobilní služby jsou drahé. Ale není to také tím, že stát pronajímá operátorům frekvence za hříšné peníze ? Snad se tady někdo najde, kdo nám to

vysvětlí.

1 0
možnosti
Foto

Myslíte, že dráž, než v jiných evropských státech?

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1853x
Podnikám, přemýšlím, pracuju, píšu, maluju bavím se a sním . Pět let věnovaných studiu Muzeologie na MU se neminulo účinkem, nicméně oboru se nevěnuji. Už několik let se pokouším o nemožné, zbohatnout intenzivním prodejem čehokoli ... :) viz:Musíš to mít!  www.musistomit.cz Když náhodou nepracuji, což je stav opravdu výjimečný, tak se zajímám o svět kolem sebe.Baví mě historie psychologie sociologie architektura, umění a ve všem jsem lajk!  Navíc píšu statusy na FCB a instagram piju víno a i o něm něco vím, a píšu špatnou poezii, evidentně.  Vyšla mně sbírka básní: Hledání, kterou nikdo nechce! :D Politika mě zajímá, ale já nezajímám ji. Díky tomu, mě nechává úplně v klidu. :) Miluju zábavu a humor, který se snažím nikdy neztrácet.

Najdete mě taky tady: 

https://www.facebook.com/mischa.sancheess

https://www.instagram.com/mischasancheess/