Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, v titulku jste popsala realitu. Karma.

Je to tragédie a dle mého soudu se nemusela stát. Bohužel, policistům koupili rychlé auto a ti si chtěli také zazávodit Rv

4 7
možnosti
Foto

Pro Terezu Bekovou - nenašla jsem zde Váš příspěvek, tak nemám jak odpovědět. Připadáte mi trochu praštěná, odpovídám - nemám se čeho bát, vážně ne.

6 1
možnosti
TB

Tato reakce má větší vypovídací hodnotu než případná odpověď na smazanou otázku.

1 8
možnosti
PV

Je jen škoda, že jste nezveřejnila ten smazaný příspěvek, mohla být větší sranda. I tak jsem se pobavil. Nicméně dělat si legraci ze smrti mladého nevińátka se mi ani trochu nelíbí. Příště svoji ironii směřujte někam jinam. Neboť, co jiného je váš článek, než pokus o humornou povídku?

0 6
možnosti
Foto

Míšo,vy se raději dobře vdejte.... ;-DRv

9 5
možnosti
PP

P33e10t38r 86P19á12l52k17a

4. 3. 2013 16:37

titulek blogu je úplně mimo mísu a pěkně pitomý k tomu.

Samotný článek pak sice (zbytečně) vyjménovává snad všechny hříchy, na které si autorka vzpomněla, ale s celkovým vyzněním bych skoro souhlasil - zbytečně umřel 17letej kluk a to je vždycky tragédie. Vsadím se, že tomu tátovi je teď sakra líto, že volal policajty a policajti snad taky zpytujou svědomí, že kvůli jedný klukovině (jízda autem) a druhý obrovský blbosti (nezastavení na výzvu policajtů) pořádali manévry, jako kdyby utekl Kajinek.

Ano, to co udělal ten kluk, byla totální blbost, pokud předtím lemtal (a proto nezastavil), tak o to větší, ale mít kvůli tomu radost, že je po smrti, může jen skutečnej bezcitnej blázen.

Mimochodem, kolik nezletilých kluků si někdy "vypůjčilo" tátovo auto? Viděl bych to třeba na 10-20% potenciálních "zločinců".

4 7
možnosti
JC

Nic neukradl, o žádnou krádež nešlo.

Když si dítě ve společné domácnosti s rodiči vezme k použití nějakou věc, kterou jinak používá jeden z rodičů, není to žádná krádež.

Když si syn vezme otcův holicí strojek k oholení, není to krádež.

Když si dcera vezme máminu halenku nebo náhrdelník nebo náušnice, aby se blýskla na nějaké pařbě, není to krádež.

Stejně tak není krádež, když si syn vzal z garáže rodinné auto.

Byl to pouze přestupek neoprávněného řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění.

1 11
možnosti

Plácáte nesmysly. Pokud rodič své dítě z krádeže těchto věcí obviní a souhlasí se stíháním, je to samozřejmě stejná krádež jako každá jiná.

9 1
možnosti

Pani Michaelo Schlauchová, Ty otázky co jste napsala napište pozůstalým kteří vinou takových silničních pirátů přišli o manžela ( ku ) děti, rodiče, kamarády atd.

10 2
možnosti
Foto

Mám šestnáctiletýho kluka a je dostatečně vyzrálý na to, aby věděl, že to, co udělal onen mladík se dělat nemá. Jde o selhání rodiny, ne policie.

12 5
možnosti
JK

Ten nadpis je podobně vyumělkovaný, jako vaše profilové foto. A propos, máte řádně zakoupenou licenci na Photoshop nebo jste se upravovala trialem? Nebo snad...8-o

10 5
možnosti
Foto

;-DR^....třeba je ale hodná

6 3
možnosti
ZZ

Nutil ho někdo brát si to auto a jezdit s ním? NE!

Nutil ho někdo neuposlechnout výzvy policie a nezastavit? NE!

Nutil ho někdo jet následně vysokou rychlostí a ohrožovat ostatní účastníky provozu? NE!

Jeho rodičů mi je líto, ale ten kluk prostě neměl za volantem co dělat. Rv

17 3
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1853x
Podnikám, přemýšlím, pracuju, píšu, maluju bavím se a sním . Pět let věnovaných studiu Muzeologie na MU se neminulo účinkem, nicméně oboru se nevěnuji. Už několik let se pokouším o nemožné, zbohatnout intenzivním prodejem čehokoli ... :) viz:Musíš to mít!  www.musistomit.cz Když náhodou nepracuji, což je stav opravdu výjimečný, tak se zajímám o svět kolem sebe.Baví mě historie psychologie sociologie architektura, umění a ve všem jsem lajk!  Navíc píšu statusy na FCB a instagram piju víno a i o něm něco vím, a píšu špatnou poezii, evidentně.  Vyšla mně sbírka básní: Hledání, kterou nikdo nechce! :D Politika mě zajímá, ale já nezajímám ji. Díky tomu, mě nechává úplně v klidu. :) Miluju zábavu a humor, který se snažím nikdy neztrácet.

Najdete mě taky tady: 

https://www.facebook.com/mischa.sancheess

https://www.instagram.com/mischasancheess/