Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jo, když si muklové zvolili za česného předsedu pana Havla, tak to vyrazili zbraň z ruky svým vlastním poporovatelům (často vlastním dětem)... Ono to opravdu nebylo "o" jedné hokové skupině (pan Havel neuměl říkat R), ale o 248 popravených. - Ale, jak říkám, s panem Havlem jako česným předsedou těžko argumentovat, že Charta 77 byla pokusem o změnu tématu.

0 0
možnosti
Foto

to už snad ani nemůže být pravda.....vy jste sám sobě parodií;-D

2 0
možnosti
Foto

líp bylo poloslepým dementům, co nedohlédli až na mříže a prožili to někde na zahrádce, pak udavačům a pohůnkům režimu či prominentům. Rovnej chlap s tou špinavou bandou táhnout nemohl.....stejně jako dneska rovnej chlap nemůže dělat pro politické prostituty, co rozkrádají zem.

Ale ohnout se je vždy jednodušší, a držet hubu a krok oblíbenou strategií skrčenců;-) Rudoch je a byl vždy zmetek.

2 0
možnosti
IS

Za komunistu se nezilo lip - on to ani zivot nebyl - bylo to ubohe prezivani v ZOO (i kdyz chovatele se ke zviratum chovaji lip). Komunisti v podstate nekolika generacim zivot ukradli a beztrestne. Ale vetsinou si tu hruzu clovek uvedomi az kdyz zije ve skutecne svobodnem svete a nauci se byt za svuj zivot zodpovedny - ale to v Cechach bude trvat jeste dlouho - demokracie neprijde s prestrizenim dratu, o ni se musi bojovat. A ne sedet a nadavat, ze za to muzou "oni" jak je u nas zvykem.

3 0
možnosti

Lze sice souhlasit, ale nutné vzít do úvahy, že spolu s rodinnými příslušníky tak komunisti představovali přinejmenším polovinu národa. Možná i tu větší, vezmeme-li jako kritérium účast ve volbách.

0 0
možnosti
JR

J70i91ř23í 94R32o53d

4. 6. 2014 20:50

Hezký článek. Obávám se však, že mnozí čtenáři a diskutující nepochopili ironicky myšlený nadpis:-)

2 0
možnosti
JV

Děkuji vám, pane Pazourku.

Dojem z článku mi zkazilo jen na můj vkus velké množství pravopisných zvěrstev.

0 0
možnosti
Foto

KARMA a budte rad, ze jste nemusel zit za komaru. Vazte si svobody, neni to samozremnost.

3 1
možnosti
JL

Byl to kriminál. Ale to víme, my, co jsme to zažili, a ti mladí z učebnic. Někomu tam asi bylo líp: třeba někdo vybírá za svobodného kapitalismu kontejnery a za komunistů, v té sametové cele, měl svý jistý. Ale o tom je příběh života, svoboda může být tvrdá, nesvoboda má své jistoty. Možná to tak bylo vždycky.

3 1
možnosti
PV

Karma. R^ To musela být šílená doba! Ty dráty a ten útlak, je dobře, že jsme se toho zbavili a máme demokracii. 

V té souvislosti mě napadá, jaký asi vládne ubohý nedemokratický režim v USA, kde se podobná drátěná ohrada, jen mnohem sofistikovanější, vyskytuje na hranici se sousedním státem. Lituji místní občany, měli by se pokusit o změnu, jako my v 89, aby se jim dýchalo svobodně..

3 11
možnosti
JR

J63a91r80a 53R45a66n55k

1. 6. 2014 8:00

Pane Vysocane, ziju v Kanade, 40km od USA, nebudete mi verit, prez vsechna opatreni, ktera byla udelana....konkretne tato zed, je v USA pres milion ilegalnich lidi, kteri presto ziji normalne, pokud jsou nemocni, jdou na pohotovost a jsou zadarmo osetreni, jezdi auty, delaji na cerno a neziji na chodniku, nevim, jake zpravy ctete, ale Vas prehled o tom, jak se v Americe zije, je znacne zkresleny:-/

11 1
možnosti