Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

I kdyby všech 21 eupos'anců za ČR bylo z jedné partaje a všichni by skutečně táhli za stejný provaz stejným směrem - neznamenali by v eulamentu vůbec nic.

0 0
možnosti
Foto

Co je to být normální? Kdo je normální?

Před historicky nedlouhou dobou neměly ženy volební právo. A taky to bylo normální. ;-)

Nějak se v tom plácáte a váš postoj k homosexualitě (-álům) je tím nedůvěryhodný.

2 0
možnosti
DR

Ve své poslední větě se obracíte k přírodě. Jednak tím popíráte svá předchozí tvrzení, jelikož v přírodě je homosexualita běžná, dokonce i výchova mláďat dvěma samci (jak skandální!), jednak právě boj proti naturalismu je ústředním tématem konzervativních katolických kruhů.

Příště se tedy rozhodněte, zda se Vám něco nelíbí na základě dějů v přírodě nebo křesťanské morálky. Nebo si jen přiznejte, že homosexuály nemáte rád, na což máte plné právo.

2 0
možnosti
JC

To není pravda. Vy lžete.

V přírodě není homosexualita normální a výchova mláděte dvěma samci už vůbec ne.

1 1
možnosti
JF(

A Vy se tomu divíte? Kolem práv všelijakých pofiderních „menšin" se přece točí celá nynější EU, my nemenšinoví jsme naprosto nezajímaví! A to je ještě spousta lidí, kteří jsou menšinou z vůle osudu, vozíčkáři i jinak zdravotně postižení lidé, ti také nejsou zajímaví, nenosí tanga, a pak se musí organizovat sbírky, aby vůbec přežili a mnohým z nich se může o důstojném životě jen zdát. Bohužel nejsou „duhoví", jak by EU asi ráda!

6 1
možnosti
PS

P37e88t81r 70S12k51á33c13e67l

26. 5. 2014 23:33

Autor svojí volbou lidovců vlastně podpořil dosavadní trend EU, paní Roithová může dál podporovat nesmyslné směrnice EU. Příklad - o diktování EU jak nastavit 2x ročně hodiny se vyjádřila na semináři v Senátu ČR, že by bylo dobré na 3 roky stanovit u nás ukrajinský čas a potom vyhodnotit. Výsledkem jejího názoru byla petice, která zkrachovala a nyní (http://www.foronlyonetime.eu/) pokračuje. Přitom EU se jí nemusí vůbec zabývat, není závazná! Takže pokud chce někdo změnu, nevolí stále dokola stále stejné strany, tváře, že? U sebe je třeba provést změnu, zdravým rozumem...R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1353x
Josef Pazourek
Žiji v Brně ale jsem taktéž patriotem Jeseníků. Brno mám rád jako rodné město, v Jeseníkách mám své srdce a rád se s Vámi o jejich krásy podělím. Mimo to mě zajímá vše, co se kolem mě děje.