Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BS

Bohata socka

3. 6. 2009 9:42
Ano, tentokrat jde o hodne....

Nevim, mne to ted pripada, ze se nekdo boji vysledku svobodne souteze svobodnych voleb, tak se je snazi ze zoufalstvi ovlivnit timto nasilnym zpusobem. Ze se k tomu pripletly smazky, ktere byly pred lety postrikane vodou, to chapu. Ja videl v TV ve zpravach, jak z bezprostredni blizkosti hazel nejaky teenager nejaku starsimu panovi, duchodci na hlavu vajca, pac nebyl z jeho fanklubu. No nevim, zvlastni chovani nove zlate mladeze, ucta ke starsim. Davova psychoza a nasili neni projevem plurality, ale predevsim nizkeho sebeovladani a hulvatstvi. Kdo co obhajuje, je vyborne, z toho poznam, jaky je kdo clovek. Kdyby ta vajca hazel zfanatizovany dav na Topolanka, bude mi to stejne odporne, jako kdyz to hazi na Paroubka. To neni jedno vajicko jako recese, to je znemozneni vystoupeni, zabraneni ve volebni kampani. Kdyz chteji, mohli si ohlasit svoji demonstraci a kricet tam cokoli. Ale oni chteli napadat, skodit, nikoli tvorit. program byl msta, desktrukce, nasili. Nic vic.

0 0
možnosti
BS

Bohata socka

3. 6. 2009 9:43
Re: Ano, tentokrat jde o hodne....

Zas jako pred r. 89 citim tlak na to, ze ma byt ta jedina spravna pravda, a kdo nejde s nami, jde proti nam. Uz je zase neco IN a neco OUT. Opet zacina vadit pluralita. Pritom pluralita, vyber z mnohosti, vyber z nabidky, svobodne volby jsou zakladem parlamentni demokracie. Taky mi je nekdo ze stran, ci politiku blizsi, nekdo mene blizky, nekdo primo odporny, presto pokud neporusuje platny zakon, ma stejna prava jako ten, co s nim sympatizuji. Nebudu hazet vajci ani na jednoho. Naucme se ctit Voltairovo: "Nesouhlasím s Vámi, ale do smrti se budu bít za Vaše právo říkat to". V tom je totiz zaklad mezilidske komunikace, respektive by v civilizovane spolecnosti mel byt. Nesnasim bolsevismus, at ma jakoukoli barvu. Opet jednota, stvani, nasili. To tu prece bylo. Ja to nechci znovu. Nechci jednokolejnost, jedinou spravnou pravdu. Zadna neni. Neni! At si kazdy voli, co chce.

0 0
možnosti
PC

Christie

3. 6. 2009 9:11
No pane jo....

8-o Dle mého názoru, je hod vejcem na politika jen a jen politické gesto !!!!! A proto jen houšť........ale na všechny. Myslím, že si naše sympatie nezaslouží žádný politik. Velice se divím, co to tady píše "autor" a zároveň, co to tady používá za slova. Jako "facebook a teror" v jedné větě, mno pane jo!  ;-D

0 0
možnosti
OK

maron

3. 6. 2009 9:27
Re: No pane jo....

...tohle podepisuju R^

0 0
možnosti
H

hnupobijce

2. 6. 2009 23:25
.

R^.

0 0
možnosti
JK

jejkap

2. 6. 2009 17:49
Vis, co je teror pro 21. stoleti?

Kdyz prislusnici politicke elity nedodrzuji zakony, podavaji trestni oznameni na soudce, obvinuji ostatni bez dukazu, zesmesnuji svoje protivniky. Proste delaji na vrcholne urovni to, co se jinak deje jen v hospode U hriste v Dolnich Kotehulkach.

Takze mi tu, troubo povysenej, prestan kazat o demokracii.

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

2. 6. 2009 17:52
Re: Vis, co je teror pro 21. stoleti?

Na soudce se nemůže podávat trestní oznámení?To jsem nevěděl.

0 0
možnosti
PG

gapa

2. 6. 2009 17:04
Předvolební klání

Tak tu máme nový fenomén-diskuze na Internetu k volbám a stranám,ovlivňována médii.Přečetl jsem spoustu příspěvků,ale tak zhrublou a neobjektivní diskuzi,jaká se na Internetu vede,jsem nepředpokládal.Málokdo dokáže vést diskuzi slušně,s přehledem o diskutovaném tématu,blogeři za ODS jsou na nesouhlasné příspěvky arogantní,ostatně jako celá jejich strana.Každý máme svůj názor,ale bavme se slušně a neurážejme se vulgárními slovy.Měl jsem možnost sledovat  téměř všechny přenosy z parlamentu a je vidět,že ta arogance politických střetů se přenesla i do společnosti a lidé papouškují výkřiky politiků,aniž by o nich jen trochu přemýšleli.A generační střet tu opravdu hrozí,i včerejší vládní zpráva hovoří o diskriminaci seniorů.A bude ještě hůř,protože společnost se rozděluje na staré zbytečné a mladé úspěšné,straší se místo aby se řešilo.Vážení diskutující,když se chcete bavit hrubě,běžte do hospody,ale uvědomte si,že to čte celá republika,včetně mládeže,takže jím dáváte pěkný příklad.

0 0
možnosti
I

ilcipa

2. 6. 2009 16:51
Když dojdou argumenty nastupují vajíčka

Vajíčkáři, to je zajímavé, že když před parlamentními volbami ODS na plagátech slibovala 1000 Kč každému  a podobné nesmysly nikomu z vás to jaksi nevadilo. A když za pár měsíců po volbách jejich volební program, označovaný za smlouvu s voliči, označili za přežitý a neplatný, také nikdo vajíčkem nevrhl. Takže mi to opravdu připadá, že se pouze chcete vyřádit a zviditelnit.  Proč si radši hnehodíte na extrémisty. Dvě opravdu skvostné:-© strany nám kandidují a neonacismus jim čouhá s bot. Tady já vidím opravdové nebezpečí.

0 0
možnosti
JM

Hulimír

2. 6. 2009 17:02
Re: Když dojdou argumenty nastupují vajíčka

Vy to také nechápete....Člověk Paroubkova a Rathova ražení je tím největším nebezpečím. To není o ODS a ČSSD. Víme ? Já jsem tedy nevrhal, ale kdybych vrhal, tak kvůli těmto dvoum lidem + Sobotka a Škromach......:-)

0 0
možnosti
K

krang

2. 6. 2009 16:30
blbec

Blbec nikdy nepochopí,

že je blbcem skutečně.

Pravdu o tom,že je blbec,

blbci říkáš zbytečně.

0 0
možnosti
JM

Hulimír

2. 6. 2009 15:58
Pazdera, voni sou hlupák

;-D Vy to vůbec nechápete, chápete?;-D To fakt ten blog může psát kde jaký ňouma?

0 0
možnosti
S

slosovatel

2. 6. 2009 15:15
Spis si radsi polozte otazku,

jak je mozne, ze do ted zadna vajicka neletala. Odpoved je velice snadna.

0 0
možnosti
JA

SocPredator

2. 6. 2009 13:03
Ten článek je naivita nebo vtip?

Na takových jako je autor se dobře staví totalitní režimy. Připomíná mi Hujera z Marečku, podejte mi pero....

0 0
možnosti
L

lopata12345

2. 6. 2009 14:13
Re: Ten článek je naivita nebo vtip?

+1

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4584x
Milovník dobré hudby, krásných žen, romantických filmů, pohledné kopané a politiků, kteří jsou hodni výrazu státník :)