Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

ctenar1970

2. 4. 2009 21:05
Uveznit 87letou babu-vitezstvi lidske podlosti nad rozumem

[>-]Rv(Y)

0 0
možnosti
VC

akme

4. 3. 2009 20:04
Pokání,

 to je jediné co naše justice může pro sebe vykonat, vykopat své rodiče a prarodiče a pohodit na skládku nebezpečného odpadu. Jen komunismu oddaný podruh mohl dát na školu své dítě, ostatní dobrovolně mohli na šibenici nebo továren- gulagů. Není rozdílu mezi komoušem a soudcem v tomto státě, soudruh Havel to už takto dohodl, a lid mu k tomu cinkal klíči. Jen nová defenestrace by snad očistila tuto zemi od povlu. Dobrou noc přeje všem slušným lidem Vasil z Nedělišť.

0 0
možnosti
B

Blechová

4. 3. 2009 17:58
Máte v tom guláš!

Staré zákony platí po dobu právní kontinuity státu.

Je sice chybpu. že B.P. nebyla souzena a odsouzena hned po Listopadu, to ale nic nemění na vykonatelnosti rozsudku, jejíž způsobilost potvrzuje lékař, nikoliv ulice. (Alespoň doufam....)

Jediné, co je podle mého názoru špatné na dnešní justici je to, že v této kauze rozsudek je stanoven v dolní hranici.

0 0
možnosti
P

philby

4. 3. 2009 17:45
NE!!

Ani vysoký věk nemění nic na podlosti politického zločinu! Komunismus měl být dávno postaven mimo zákon a takto s ním mělo být zacházeno!!

0 0
možnosti
AH

nyny.

4. 3. 2009 15:49
viz ostatní v diskusi

nesouhlasím s vámi, argumenty není nutno opakovat, nicméně s jednou podmínkou, je to politický proces a zástupný, obětovali jednu babiznu za všechny doposud žijící vrahy a lumpy a s podstatně barvitějšími funkcemi u oněch soudů nežli jedna pitomoučká zfanatizovaná pomocná prokurátorka. Grbeníček, Vaš apod., jinak kdyby babizna byla kapku schopná sebereflexe a pochopení, ale tváří se velmi zatvrzele, což vzbuzuje totéž, osobně by mne zajímalo, zda je při smyslech, nebo už tak senilní. Nicméně docela mne zaujal níže příspěvek, co o ní víme. Taky by mne hodně zajímala její kariéra a třeba co a jak soudila atd., ráda bych si udělala vlastní obrázek.

0 0
možnosti
HS

Humprey sir

4. 3. 2009 13:10
ještě zavřít toho rudýho vraha Vaše

to je ostuda, že je na svobodě!

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

4. 3. 2009 12:57
Ta "neškodná babka"

si dodnes myslí, že se chovala správně. Takže podle vás pokud  spáchám vraždu a zítra mne chytnou, skončím v base na 20 let. Pokud budu tak vlivný, že si, vražda nevražda,  budu léta užívat života a svým obětem se vysmívat, pak budu mít právo se svý obětem vysmívat až do smrti jen proto, že v pětaosmdesáti na tom budu se svými obětmi přibližně stejně  blbě - pokud ty oběti moje řádění přežijí? Fakt fajn spravedlnost. Nemůžu si pomoct, ale ve světle podobných názorů jsem přesvědčen, že jedinou důstojnou cestou byla cesta bratří Mašínů, klidně mohli takových Brožových a Vašů pobít co nejvíc.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

4. 3. 2009 12:18
Ptal se někdo,

na duši Horákové?

Ne, nejsem nelida. Ale některé argumenty prostě přijmout nelze

Za příšernější považuji, že to odnesla jediná Horáková (a Listopad jediný Štěpán).

0 0
možnosti
VH

Stará kára

4. 3. 2009 12:15
Doba vzniku zákonů

Všechny novodobé státy na tomto území ponechaly v platnosti zákony předchozích států. Proto v 50. letech platily i některé zákony Rakousko-Uherska. Proto se podle nich čin Polednové posuzoval. Jak se děje v každém právním státě.  I dnes máme některé zákony přinejmenším z 1.  republiky.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

4. 3. 2009 12:12
Proč už zase flušete na české?

Podívejte se, jak staré soudili nacistické zločince.  Psal jste o hňupství německé, izraelské, anglické, italské justice?  Když bude někdo vraždit v 87, odpustíme mu?

0 0
možnosti