Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kamilpacalůvka

17. 1. 2010 2:44
reakce spodiny

Za ty prachy co od nás vyberou,bychom se měli topit v přímých přenosech OTČE.

0 0
možnosti
JR

__anart__

14. 1. 2010 20:46
facebook proti otovi

zastavte otu, neplatte si jeho mizerné výkony: http://bit.ly/otavenRv

0 0
možnosti

CarterV18

5. 3. 2009 11:14
Na slovíčko....

Přesně ty díly o kterých je v článku jsem též viděl. Musím říci, že pan Černý to vede ve stylu, někoho jsem si pozval a zničím ho tam, když budu celých 15minut (možná méně) pesimistický, budu rýpat, kde to půjde a nebudu úplně chápat, co mi vlastně ten můj host odpovídá. Přijde mi, že si tam sedne, usmyslí si, co chce slyšet a pak prostě se ptá někdy i dokola, aby hosta dostal asi tam kam chce. Mimochodem Kaderka mě mile překvapil, jak ho s klidem zvládal.

Je na čase Výměna šefrédaktora a ne jen na týden ;-)

0 0
možnosti
LS

salinka

4. 3. 2009 13:49
krásný článek

opravdu moc krásný článek. Vtipný, trefný, výstižný a dobře se čte. Karma.R^

0 0
možnosti
EW

steevee007

3. 3. 2009 23:36
Černý VEN!!!

Na tom neni co řešit... ;-€

0 0
možnosti
LG

gips91

3. 3. 2009 20:05
Ano

Podtrhl bych každou větu v tom článku.Jen pana Bakaláře se stejně jako níže musím zastat.Jeho komentář k cyklistické Tour mi přijde vyvážený,kvalitní a občasné rozjímání mu odpouštim.R^

0 0
možnosti
XC

collega1

3. 3. 2009 9:52
Fotbal

Od té doby co je tam Černý,tak fotbal na ČT jde do (Y). Největší ostuda byla minulýr rok, kdy ČT nedokázala pořádně zajistit vysílání  ME ve Švýcarsku a Rakousku, ME U19 a ani se Slavií není schopen domluvit.

0 0
možnosti
M

Míra2

3. 3. 2009 8:47
Pana Bakaláře

při cyklistických přenosech hluboce obdivuju, problematiku zná skutečně do posledního šroubečku, má spoustu zajímavých kontaktů a díky tomu i telefonických vstupů do přenosů. Zkuste si někdy jen pro sebe komentovat třeba jedinou etapu TdF! A on "jede" tři týdny den za dnem šest hodin. A tady mu nějaký chytrolín bude vyčítat odbočku k zajímavému a krásnému záběru přírody nebo architektury, které tam režie přenosu tak citlivě zařazuje (na rozdíl třeba od úplně neschopné režie při nudných přenosech z Liberce)???

0 0
možnosti
RM

NeRath

3. 3. 2009 13:13
Re: Pana Bakaláře

jojo - naprosty souhlas! Ano, pro nas, kteri sledujeme cyklistiku na Eurosportu pravidelne, muze byt nekdy neprijemne poslouchat po dvacate uvahy nad "compacty" :-), ale presto se divam rad a na komentar pana Bakalare se tesim a fandim mu!!!

0 0
možnosti
L

Liposukjan

28. 2. 2009 15:31
Pane kritiku !

Hulvát jste vy. Co vám vadí ? Kocumová neposlechla výtky a proto skončila. Já když budu sabotovat v práci příkazy nadřízeného, tak mám také smůlu. Pokud se vám nelíbí pořad Na slovíčko.. , tak se na něj nedívejte, prosím.

0 0
možnosti
JV

Georgik-I

28. 2. 2009 21:36
Re: Pane kritiku !

Ale no tak, odkdy je svobodné vyjádření názoru hulvátství. Pan Černý je diletant, který umí akorát žvatlat o ničem a chvástat se.  A co se týče toho přechylování, jestliže se nějaká paní či slečna jmenuje Koch, tak je to Koch, když je to Lazutina, tak je to Lazutina a když je to Neumannová, tak je to Neumannová!!! Nevšiml jsem si, že by Němci nebo Frantíci dělali z Neumannové Neumanna atd.

0 0
možnosti
RH

Radek_Hr

28. 2. 2009 11:33
Mno

mam osobni zkusenosti s matadorem Otou Cernym - bohuzel ja osobne ho vnimam jako pohrobka nesmyslne radoby verejnopravni televize. Jeho nadrazenost a  arogance je hloupa (sam jsem zazil nocni telefony sefum CT), kdy si stezoval na neprofesionalitu, pricemz o profesionalite v jinych oborech nema zadny prehled.

Na sportovnim kanalu CT mne opravdu stve skladbe programu - napriklad zajimave prenosy jsou potlacene nesmyslnymi prenosy, ktere nikdo nechce.

At se na mne Ota cerny nezlobi, ale duchod by pro nej byla ta lepsi varianta odchodu...

Pokud jde o to kopani do leziciho :o)))) hmmm Cerny nikdy nelezel - naopak kopal sam a vydatne pri jakekoli prilezitosti...

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4584x
Milovník dobré hudby, krásných žen, romantických filmů, pohledné kopané a politiků, kteří jsou hodni výrazu státník :)