Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

PEDR0

10. 10. 2009 22:49
Opomenutí

To je v zásadě pravda, ale klíčovým důvodem nekonkurenceschopnosti českých týmů v evropské kopané je prostě fakt, že všichni primárně koukají na finanční výsledky klubu, pak na sportovní výsledky v české lize a evropské poháry berou maximálně jako možné finanční přilepšení. Stačí si poslechnout, co o evropských pohárech vykládají manžeři a často i trenéři. Díky absenci vyšších sportovních cílů a prodeji hráčů pro okamžitý profit se česká klubová kopaná propadla do suterénu Evropy. Sledovat výkony českých týmů s evropskými soupeři je utrpení. A to i když přijedou týmy ze zbytku "chudé" postkomunistické Evropy.

0 0
možnosti
P

Pasqual

7. 10. 2009 22:36
obměna kádru

Byl jsem přítomen na stadionu Eden ostudě jménem Tiraspol a bohužel musím v 90% dát za pravdu autorovi článku. Od 60 minuty jsem se modlil za konec zápasu a bohužel to dopadlo tak jak to dopadlo. Nikdo nebyl schopný převzít odpovědnost a otěže zápasu do svých rukou. Jediný kdo to dělal byl J.Černý do svého vystřídání. Nechci hodnotit kdo má či nemá na evropský fotbal ale spočítal bych ty hráče na prstech jedné ruky. Jediný co jsem do dnes nepochopil je, proč K.Jarolím už od léta nestavil takzvanou kostru týmu, která by se sehrála a dalo se na ní stavět. ;-)

0 0
možnosti
JS

blox

7. 10. 2009 15:23
janda?

S Jandou ses asi pomát ne? Ten zrovna budoucnost má, jen se veze v tom slabsim obdobi cele Slavie. S Hubackem a Volesakem souhlas.

0 0
možnosti
AJ

AlesJa

5. 10. 2009 13:00
chabá tréninková morálka Belaida ??

Kde to bereš8-o;-€;-O?? To jsou jenom kydy jednoho pána co si nechává říkat trenér. Belaid dlouhodobě nejlepší záložník kam se na něj hrabou Vasiljevičové, Volešákové,Jandové. Ano jeho styl není založen na fyzickém pojetí hry,nenapadá,nelítá jako poplašňák, ale je jediný kdo dokáže alespoň prostrčit balon mezi beky nebo dát míč do běhu.

0 0
možnosti
AJ

AlesJa

5. 10. 2009 12:55
a co Adam Hloušek ??

ten nemá evropskou kvalitu???8-o8-o

0 0
možnosti
AC

mamba álik

3. 10. 2009 12:18
Česká povaha

Pěkný příspěvek. Stav českého fotbalu je jen výsledek české povahy, která nad sebou potřebuje tvrdou ruku.  Náš mladý fotbal se  vyrovná se stejně starými hráči Španělska, Německa, Brazílie.... ale pak najednou při přechodu k mužům nic? To není tím, že nejsou talenty, ale špatnou prací s mládeží v období, kdy se u ní láme chleba. A u nás v tomto směru vším hýbou opět peníze. Hráči, kteří by pasovali do koncepce dle p. Hřebíka nedostávají šanci něco dokázat, naopak o trochu technicky lepší hráči i přes špatný přístup šance dostávají a ne jednu. Pro děti by neměli být morálním vzorem Fenin, Pudil, Kováč, Horváth.....ale fotbalisté s duší bojovníků a pokorou.Takových u nás běhá pramálo. On i Nedvěd by bez p.Žaloudka, který ho značně zkrotil,dnes dokopával ve II.lize.A závěrem: Dřížďal je o 2. patra nad Čelůstkou! Důkaz? Pusťte si Dřížďala s Ajaxem,Arsenalem a pak Čelůstku v každém jiném. A Brabce, Šventa, Necida, Tavarese,Švece oproti těm současným. A bude Vám jasné, kde se stala chyba!

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora

2. 10. 2009 16:31
Hádanka.

Co udělá fanoušek Slávie, když jeho tým porazí Lille 5:0? Vypne Playstation a jde spát ;-D

0 0
možnosti
M

marek018

2. 10. 2009 15:40
Obměna je každej půlrok

chce to začít žít na zemi a nevymýšlet hlouposti: Janda nalevo,3střední

záložníci na hřisti,nesmyslné nasazování Volešáka, opomíjení

Trappa,Grajciara. Chyba není v kvalitě kádru,ale v systému hry,hráči

vůbec neví,co maj hrát.RvRv

0 0
možnosti
BH

bart.as

2. 10. 2009 11:27
Money ...

Všechno je to o penězích ... Naše kluby si prostě nemůžou dovolit postavit sestavu z hráčů "evropské" kvality. A v ČR tolik dobrých fotbalistů nevyrůstá. Proč mají třeba Rakušané nebo Švýcaři lepší výsledky v pohárech? Protože mají mnohem větší rozpočty ... ale kolik tak hraje rakušanů nebo švýcarů ????

0 0
možnosti
HP

DollyBastard

4. 10. 2009 23:19
Re: Money ...

nemam rad tento argument. Ne, opravdu to neni jen o penezich. Fotbalista evropskeho formatu se za A) uz takovy narodi; nebo za B) dre na sobe a je vychovavan profesionaly, kteri vedi co delaji. B je spravne! Jsou snad Cesi slabsi, mene vytrvaly, ci mene sikovni? Nepripada mi to. Tak potom nechapu, proc si takove hrace evropskeho formatu nevychovat. Podle vas bysme meli cekat, az takove hrace vychovaji jinde a my je pak draze nakupovali? Pravda, penize jsou potreba pro dosazeni tech nejvyssich cilu, ale to neni pripad, o kterem se tu bavime. V tomto pripade je problem predevsim v tom, ze to jsou vsechno diletanti, kteri si hraji na profesionaly, pritom se pri prvnim nezdaru schovavaji za alibisticke argumenty typu "nemame na to proste hrace" a vy jim to pak bastite. Schopny realizacni tym s podporou vedeni, s dobrou vizi a pevnou vuli by ukazal vsem, ze jde i s neevropskymi penezi hrat evropsky fotbal.

0 0
možnosti
JA

chytryhorak

2. 10. 2009 8:49
Pazdera,

voni jsou romantik, co. Fotbal se hraje pro zábavu a tohle zábava byla. No teda spíš pro frantíky....

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4584x
Milovník dobré hudby, krásných žen, romantických filmů, pohledné kopané a politiků, kteří jsou hodni výrazu státník :)