Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Nějak mi uniklo, kde se Miloš dopustil zásadního prohřešku proti:

- svrchovanosti, či

- celistvosti republiky, či

- proti jejímu demokratickému řádu

Můžete to nějak stručně objasnit ?

:-)

0 0
možnosti

Jednoznačný lobbing za v zásadě nepřátelskou mocnost, je zcela jistě prohřešek proti naší svrchovanosti (a to ještě nevíme, co všechno sám, nebo prostřednictvím své povedené suity Rusům vyslepičil). Pohrdání Ústavou ČR, což Zeman několikrát předvedl, je zase prohřešek proti demokratickému řádu. Stačí, nebo máte ještě nějaký dotaz?:-)

0 0
možnosti
VP

Myslím, že snůška takovýchto "velezrad" by se dala najít i na Havlovi. Dokonce jsem viděl na Havla takový seznam daleko delší a zdaleka ne takové prkotiny jako na Zemanovi. Začínalo to zastavením vojenské výroby a faktickým předáním těchto trhů cizím firmám. To je přece velezrada jak vyšitá. Vyskočil je také zrádce, také rozvrací obchody provokací velmoci. A celá opozice je zrádná, rozvrací obchody s Ruskem v řádu mnoha miliard. Poslední šaráda s Vrběticemi nás přijde draho, to je tunel jaký tu ještě nebyl, když se zaplatí Westinhouse několikrát více než Rosatomu. To jsme tak bohatí, že můžeme rozdávat? To snad český lid dovolí? Pan autor se zabývá "velezrádnými činy", které nás nic nestojí. Je dobře, že lidé vědí věci, které nakonec se stejně dozvědí, protže u nás se nic nezatají. Pokud to neřekne prezident, řekne to Respekt nebo Seznam.

2 0
možnosti

Dobře sepsáno a zdokumentovánoR^. Zemanofilové se nezmohou na nic jiného, než na osobní invektivy, protože protiargumenty nemají. Pevně věřím, že po letošních parlamentních volbách nastane v Poslanecké sněmovně taková konstalace, že k o n e č n ě podpoří senátní žalobu na prezidenta republiky.:-)

0 2
možnosti
NR

Zeman je bezpečnostním rizikem pro ČR, nu a voliči, kteří volili Zemana to riziko vytvořili. !!!!!!!!!!

4 5
možnosti
RG

Payne, Payne, ty rodný bratře Kroupy, Kubíka, Slonkové..., ty ještě žiješ? Jak bylo dobré o tobě celou dobu nevědět....

3 7
možnosti
JN

Payne, doporučuji vrhout se na dráhu bývalého blogera.

2 5
možnosti
JT

J41i54r32i 58T44i29c95h51y

7. 5. 2021 16:35

To je neuveritelna snuska "dukazu". Pripomina mi to, jak chteli odstranit jednoho prezidenta pro velezradu za jeden bezvyznamny, naprosto neskodny a legalni telefon s predstavitelem jineho statu.

6 9
možnosti
JV

Ústavní soud by měl dostat alespoň šanci rozhodnout, jestli je dlouhodobé Zemanovo chování za hranou velezrady. Žel bohu, pravidla jsou nastavena tak, že je to v současné době prakticky vyloučeno. Snad na to bude mít příští Poslanecká sněmovna dost síly, Miloš Zeman může ve zbývajícím čase ČR ještě hodně uškodit.

13 3
možnosti
MC

Stačilo napsat jen jednu větu. President ČR Miloš Zeman má držet hubu a krok.

3 10
možnosti
JM

Jak vidíte, nestačilo. Je třeba popsat to co prezident nezvládá. A popsáno je to velice dobře.

12 5
možnosti
VB

Máte i nemáte pravdu. To co popisujete je pravda, ale ing. Zeman není schopen se orientovat a ve stavu v jakém je by měl být odvolám ze své dočasné funkce pro zdravotní nezpůsobilost.

Nevím, proč jeho projevy rozebírají politici a komentátoři a ne psychiatři.

10 6
možnosti