Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Morálka je nad politikou?

Tak to je asi poprvé za těch šest tisíc let, co existují státy, a tudíž i politika.

Pane autore, s takovými frázemi jděte do dívčí školy a říkejte to šestnáctiletým slečnám.

6 3
možnosti
Foto

Omlouvám se, ale tvrdá data ukazují, že existují slušné země, kde nemorální politik musí odstoupit.

A mimochodem - můžete mi vyjmenovat demokratické státy za oněch šest tisíc let řekněme do roku 1700?

3 0
možnosti
Foto

Píšete o politice a na o demokracii.

3 1
možnosti
Foto

Ale bylo známo vše předem o těch politicích, kteří tedy odstoupili. Falbr také řekl všem předem, že je registrován jako spolupracovník StB, a nikdo nezpochybnil jeho mandát jako šéfa odborů a jako senátora.

2 1
možnosti

Jo, takových estébáků je v čele české politiky, že? :-)

0 0
možnosti
Foto

Politika byla odjakživa nástrojem k okrádání "veřejnosti" a ti co ji dělali před Babišem zlodějny dovedli k precizní dokonalosti. Nebyla snad jedna státní zakázka, ze které by si něco neodklonili. Teď jim musí srdce krvácet, když vidí, že se včera otevřel 8,1 km úsek dálnice, který stál 1,25 mld Kč. Polovinu nákladů co za vlád ODS a ČSSD a o tu druhou 1,25 mld se cítí okradeni. Ta jim chybí ve stranických pokladnách a na jejich kontech. Nic víc nenamíchne grázla, než když se mu sáhne na peníze.

3 1
možnosti
Foto

Že se do politiky dostávali nemorální lidé je pravda, ale tabulka ukazuje, že museli odejít. A odejít musí i Babiš.

4 0
možnosti
Foto

Jsou v politice pořád a za nimi banda zákulisních loutkovodičů. Ti organizují a režírují celou tuhle maškarádu s Babišem, protožeý před jejich zlodějnami brání státní kasu.

4 2
možnosti
Foto

Pane Bicero, a nebyl jste právě i Vy členem strany loutkovodičů? A nejsou to právě Vaši bývalí spolusoudruzi, kteří mají na hlavě máslo velikosti zeměkoule? Náš pan premiér - také Váš soukmenovec. Chápu, že ho musíte hájit. Ovšem není to poněkud trapné? A až padne, co s Vámi. Otočíte? Rv

2 0
možnosti

Brani statni kasu tak, ze v dobe ekonomickeho boomu zasekava brutalni sekeru? A nebo ji brani tak, ze firma Agrofert dostavala dotace i kdyz se vedelo, ze mozna nebudou proplaceny a zaplatime to my? Btw. dle informaci z SZIF, ktere mam pres zname, se samotny fond dotazoval, jestli proplacet Agrofertu ci nikoli, ze to muze byt stret zajmu. Z ministerstva prisel befel, proplacet.

2 0
možnosti