Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč by se nám u Rozvadova mělo objevit totéž jako u Calais? Když nebudeme vpouštět, na naší straně se nemůže nic hromadit. Všichni chtějí do Německa, tak nebudou čekat na německých hranicích na průchod Českem, už proto, že to bude marné, když ČR tak jako tak nebude přijímat.

1 1
možnosti
KC

Pane autore, mluvíte mi z duše! Celý slavný dvoudenní potlach prezentovaný jako velký krok dopředu, není ničím jiným, než jedním krokem vpřed, dvěma kroky vzad - jinými slovy - EU se zabetonovala v polovičatém řešení, které zanedlouho budeme muset opustit a s tím větším úsilím začít pracovat na skutečném pokroku. Kdo z utečenců se do Evropy již jednou dostane, udělá cokoliv, aby tady i zůstal. Tudíž v uplynulých dvou dnech se nestalo téměř nic, co by do budoucna dávalo naději na podstatnou změnu dosavadní zákopové války bafuňářů EU.

6 1
možnosti
Foto

jedno zajímavé dodám, většinou s Vámi souhlasí lidé, kteří mají technické vzdělání , pragmaticky a racionálně... je jím to dáno...... Filosofové vidí svět jinak než Vy ...my... To co se děje je jejich "dítě "

0 0
možnosti
JB

J39a85n 29B44u24r48d28a

29. 6. 2018 12:39

Lidé s technickým vzděláním docela často přemýšlejí technicky nad problémy, které nejsou technické. Vede to k nepěkným výsledkům.

2 5
možnosti
JK

Vaše příkladná Austrálie dle její vlastní vládní statistiky udělila v letech 2016-17 v rámci její státem řízené legální imigrace povolení k imigraci celkem 6500 Pákistáncům. Takže máte pravdu, skutečně máme co dohánět.

0 0
možnosti
TB

no jo, každý aspoň průměrně inteligentní člověk chápe rozdíl mezi řízenou imigrací, když si vyberete předem, koho do svého státu pustíte, a mezi neřízenou masovou migrací, že? ;-)

6 0
možnosti
Foto

Ano , už bych konečně očekávala, že Ti kdo vládnou zemi ať je to jakoliv strana, se bude snažit zabezpečit hranice naší země, protože beztoho to jaksi nepůjde aže tam postaví policty ??a co jako pak občané v městech a obcích ty se mají branit proti zločinnosti sami ??? Francie vyhlásila brannou povinnost a my?? Hádáme se o koryta a neděláme lautr nic... , Tomiovi budou hlasy přibývat... ať se dělá anti reklama na něj jaké chce.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1163x
Zastánce české státnosti.

Seznam rubrik