Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Petr Johan

28. 11. 2009 13:11
máte ode mne karmu

dobře jste to napsal, i sebekriticky, je možné, že máte v něčem pravdu.

Já osobně chci též dělat podobné věci a zastupovat obdobné ideály, na to ale nepotřebuji být členem oné strany.

Tak je mi Vás trochu líto, že se Vám nepovedlo Vaše přání, ale již ne natolik, že jste z toho tak zhrzený, že musíte frustraci takto ventilovat.

0 0
možnosti
P

pěnice

28. 11. 2009 9:26
Ale to jste měl pochopit pouhým pohledem

na ty, o kterých se v souvislosti s touto stranou mluví.Knížete,který to asi nechápe,tam mají jen jako návnadu,jinak je to stará garda,která bojuje o koryta,když se jim nedařilo v původní straně.A jak vidno,nepotřebují k tomu ani členstvo,asi se poučilize Zelených,čím míň členů,tím víc koryt.

0 0
možnosti
JN

madqwert

27. 11. 2009 19:08
jsou to podvodnici

Rv;-D

0 0
možnosti
S

sir.Humprey

27. 11. 2009 23:05
Re: jsou to podvodnici

ano

0 0
možnosti
B

Bubbly

27. 11. 2009 16:01
Všechno rozkradem!

Pánové, myslím, že jste nic nepochopili! Politika v našem státě přeci už dávno neznamená, že v dobré vůli reperezentujete občany a stát, konáte v jejich zájmu!!! Je to profese, která Vám a Vašim přátelům pomůže si nakrást z našeho společného a zajistit skvělé živobytí. Potom, když Vás občané prokouknou, tak si za svého představitele zvolíte někoho, kterého politika baví, nedělá ji pro finanční prospěch, dále je mediálně známý, u občanů oblíbený a předpokládají se u něj i nějaké kladné morální hodnoty - za něj se na čas zase schováte a můžete krást dál - toto je politika po česku.

Poctivých lidí, kteří by státu v politice dobře sloužili je dost - ale nikdy se nedostanou mezi politické gaunery, kteří jsou u moci. A proč by to vlastně dělali? Snad jen pro radost, že mohou pomoci občanům a státu. Všichni ti záporáci by je však mocně likvidovali na všech úrovních, jenom snad asketický blázen, co nemá vlastní rodinu, by se do toho pustil....najde se?????

0 0
možnosti
VK

sibidlo

27. 11. 2009 15:23
vysvětleno

Kalouskem dnes!!

0 0
možnosti
PH

petrph

27. 11. 2009 14:53
dokavad neuděláj ránu ve volbách

Tak není o čem diskutovat. Jo, až budou mít v parlamentu aspoň takovejch 10 poslanců, v koalici plnej počet ministrů, vydupanej podíl na státních korytech a úplatcích, potom si třeba vzpomenou na širokou členskou základnu,aby jste jim mohli holdovat a tleskat na sjezdech. A na volby Vás nepotřebujou, doufají že je budou volit široké masy, které osloví svou neotřelou politikou, čestností, otevřeností  a novými myšlenkami :):)

No a co bude po volbách, jestli se ani nedostanou do parlamentu??? Ještě by jste je nutili aby šli pracovat na regionální úrovni, ne????To bude nejvyšší čas změnit stranu a zkusit to někde jinde, za chvíli budou dílčí volby do senátu:-)

0 0
možnosti
D

důchodce

27. 11. 2009 14:36
řekl bych, že

jste si prostě jen dovolil více všetečných otázek, než se od řadového člena-čekatele-očekává. A než  vrchnost ochotna tolerovat. Neboť členstvo je určeno toliko na potřebné zvedání rukou při hlasování. Podobně jako voliči u voleb.

0 0
možnosti
A

agnostik1

28. 11. 2009 7:04
Re: řekl bych, že

R^!

0 0
možnosti

Gaspard

27. 11. 2009 14:14
TOPka jako strana recyklovaných politiků

je založena na "standardních" postupech ostatních parlamentních stran. Členství je rozděleno do dvou kategorií:

1. Konónfutr - to jste byl, s prominutím vy a zbylých 199 nadšených ovčanů. Očekává se od vás pouze politická pasivita a aktivní placení členských příspěvků. Pro tyto lidi je připraven onen popsaný postup s přihláškou, která vlastně ani nikoho nezajímá. Počet těchto členů se jednou za čas použije pro statistické účely.

2. Elita - pokud máte dost peněz a/nebo dost správných kamarádů na správných místech a/nebo dost explozivních informací na ostatní politiky a/nebo souložíte s někým jiným z elity a máte zájem o místo v politice, platí pro vás uplně jiný postup. Zajdete na okresní, krajskou nebo republikovou radu a tam nabídnete svá aktiva (viz předchozí věta) popř. se sejdete v restauraci, hotelu, jachtě, soukromí, bordelu či jinde s některým jiným členem elity a komercializaci svých aktiv s ním proberete na místě.

0 0
možnosti
FS

aroneček

27. 11. 2009 14:09
Autor již konečně pochopil

o co vlastně přeběhlíkům do TOP 09 jde a jaký mají inteligenční voličský kádr.JSOU JEN SLIBY A PRO NĚKTERÉ LIDI VÝTAH K MOCI A PENĚZŮM-POZNALI,ŽE TEĎ JE JEŠTĚ  ČAS,UKRÁST,CO SE DÁ.

0 0
možnosti
JK

Jaroslav Kysilko

27. 11. 2009 14:07
Mám podobnou zkušenost

Vážený kolego,

mám dost identickou zkušenost z Prahy 7. Dokonce jsem byl původně mezi prvními, kteří se vůbec o vstup do TOP09 zajímali, dostal jsem i děkovný dopis od pana Schwarzeberga.

Před pár týdny jsem dostal dopis o pozastavení přijímání přihlášek (včetně té mé s tím, že se nestihla vyřídit do ustavujícího sjezdu), na který jsem odepsal cosi ve smyslu, že tomu příliš nerozumím, jaké je rozlišovací znamení a jak se někdo, kdo byl mezi prvními, mohl nakonec vůbec nedostat ke vstupu do strany, navíc jako normální řadový člen. Napsal jsem, že to považuji za nezájem o můj vstup do TOP09, ale žádám vysvětlení. Odpověď nepřišla žádná.

Tedy možná nejsem dostatečně charismatický, asi jako vy, nebo jsem příliš nezajímavý pro současnou politickou scénu vůbec, protože jsem nabízel spolupráci, nikoliv peníze a kontakty. Možná bychom tedy mohli založit něco společně, třeba je takových, jako my, více.

Přeji pěkný den. JK

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1163x
Zastánce české státnosti.

Seznam rubrik