Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč troškařit s reorganizací!? Co takhle si zjistit kabelky paní Sobotkové? O kabelkách paní Babišové už leccos víme, tak by se Babiš na premiéra hodil, ne? Zapomeňte na Šlachtu!

1 2
možnosti

Dvěvenko!

Politici se nezbláznili, politici dobře ví, co dělají. Obnovili jen nevinnost vrcholných politiků a jejich lobistů. Vždyť to vypadalo, že Šlachta bude vyšetřovat "padni komu padni"! Politici ČSSD a ODS obnovili Opoziční smlouvu mezi Zemanem a Klausem a zase to bude fungovat! Národe spi, nic se neděje! A Sobotka? Ten se jen musel zařadit do řady. Nic víc! Od něho nemůžete očekávat vůbec nic! Česko jen kleslo o třídu níž v oblasti Transparency international!

4 1
možnosti
Foto

Pane Šimku, z mé strany ne plus ale mínus. Protože to co jste napsal je blábol na 28. Hrozně smíchu je věta "Šlachta bude vyšetřovat "padni komu padni"!" Opravdu jsem se tak dlouho nezasmál.

1 2
možnosti
Foto

Milá paní, píšete: "Proč ministr vnitra a policejní prezident nereorganizují nefunkční a tak potřebný GIBS místo efektivního ÚOOZ?"

Odpověď je prostá: GIBS totiž nespadá pod ministra vnitra natož policejního prezidenta, takže do ní nemohou zasahovat.

Dříve než začnete sepisovat podobné petice, měla byste se trochu informovat, jak věci fungují.

5 1
možnosti
JP

pane Krausi, chápu Vaši připomínku, možná jsem to nenapsala zcela přesně. Ale copak Vy byste, být premierem, reorganizoval GIBS zcela sám, bez součinnosti s MV nebo PP PČR? Chci říci - neměli by to dělat dohromady?

3 0
možnosti
AK

Tak už tu máme i fanynku ušatého torpéda;-D. Jinak souhlasím s panem Cvrčkem.

3 4
možnosti
Foto

Tuším, že pan plukovník Šlachta je stále volný, takže fanynky mají šanci. :-)

2 4
možnosti
Foto

Jednoduchý lidi si myslí, že odchodem Šlachty se zhroutí Policie ČR. Na Polcii ČR pracuje tisíce příslušníků, kteří mají lepší výsledky než celý UOOZ. K tomu nepotřebvují media, tiskové konference, vodění žen spoutaných na medvěda, před televizními kamerami, jednotku rychlého zásahu. Když se porovná výsledek UOOZ, tak se jedná o velké nic. Jenom pár zničených lidských životů, pár zničených pracovních kariér. V jiných zemí by takový vedoucí s takovými výsledky na hodinu letěl. Co je zajímavé reforma Policie ČR se připravuje už od roku 2007 a týmu zabývající se sluzčováním útvaru pracoval i Šlachta. Pracovní skupina měl název " Jsme jeden tým" Kolik reforem proběhlo na Policii ČR a daleko závažnějších a bylo ticho, protože nebyla osoba jménem Babiš, který se zejména bojí slučování, protože má strach, že se někdo bude zajímat, jak k majetku a zejména, jak k Čapímu hnízdu přišel. U Šlachty měl jistotu, že do jeho věcí nebude štourat.RvRvRv

10 7
možnosti

Politici chtějí spoutávat policii, aby sami zůstali čistí. Ale proč špiníte tu druhou stranu, která chce bránit svobodu policie?

0 0
možnosti
MK

R^R^R^ Velmi dobře sepsáno, ale znáte to o házení hrachu na stěnu. Na druhou stranu je dobře, že to píšete, je potřebné lidem připomínat, kdo nám zajišťuje bezpečnost za asistence této vlády.

6 5
možnosti

Je dobré si připomínat, kdo z politických stran si systematicky zajišťuje podřízenost policie a je dobré si všímat toho, jak ministři vnitra ČSSD spolupracují s ministry ODS.

1 0
možnosti
SN

:-).....Píšete perfektně, ale moc Vám to nepomůže ! Bez požehnání Sobotky a domluvy s Chovancem, rychlokvaškou ze z Plzně, by se do toho Chovanec nepustil. Jistě existují závažné důvody, pro byla "reorganizace" upečena rychle a tajně! Zřejmě něco bezprostředně hrozilo pro politické špičky, takže....nic se nebude odkládat. OD 1.8. se to rozjede bez ohledu na protesty všech, kteří by do toho měli také hovořit.

Výmluvné je, když se ptali Sobotky, proč to neodloží až po projednání v bezpečnostní komisi, suše odvětil: MInistrovi vnitra, Chovancovi důvěřuji ! To je pro soudné lidi velmi výmluvné, bez komentáře ! Ten strach musí být hrozný, když se pustili do tak závažné věci, kde museli předpokládat, jaká bude reakce! R^VR^

11 1
možnosti
Foto

Pane tajně ;-D;-D;-D. To psal blesk ? O té se mluví na Polcii ČR léta. Je zcela logická. Jeden neschopný vedoucí odejde, tak jak odcházejí jiní, co na práci nestačí.RvRvRv

3 6
možnosti
LV

Největším úspěchem Vašeho "efektivního" UOOZ je naprosto zásadní a nekompromisní odhalení, že Jana Nešasová, dříve Nagyová, pravděpodobně nezaplatila darovací daň z kabelek, které dostala darem. Nebo máte snad jiné informace?

7 6
možnosti
MK

Těch obžalob je více a existuje ještě takový, pro Vás asi neznámý institut, odvolání.

3 1
možnosti
Foto

Hezké, ale GIBS nespadá do kompetence ministra vnitra, ale premiéra.

1 1
možnosti
JP

Máte pravdu, ale na druhou stranu - Vy byste ji jako premier reorganizoval bez spolupráce s MV a PP PČR?

2 0
možnosti
JL

Premiér v tom nemá žádnou rozhodovací pravomoc.

1 3
možnosti
JP

Vždyť může přinejmenším vyměnit ministra vnitra, to se Vám zdá málo?

3 1
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
:o)

Seznam rubrik