Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK

Stejně se nejvíc na vánoce těší děti, my máme stále kvalt, protože to je samá besídka a akce pro děti...cukroví pečeme spolu, to je už tradice...:-)

1 0
možnosti

tak já se těším minimálně stejně jako moje vnoučata ;-D

0 0
možnosti
AS

A48d85a73m 54S27t10a87v97a

6. 12. 2013 23:36

"Všude, kam se podíváte, vánoční výzdoba, reklama na každém rohu" To mi vysvětlete- kdekterý novinář psal, jak bude všecko dražší a ve skutečnosti je všechno levnější.  Samá akce!Tak už tomu nerozumím.

1 0
možnosti

Dovolím si oponovat ohledně pár věcí... třeba těch jarmarků...tam se počet prodejců naopak zvětšuje - stále víc lidí si vlastní tvorbou přivydělává - nebo přímo vydělává, místo aby byli na pracáku... tedy pokud mluvíte o skutečných jarmarcích, kde se prodávajjí ruční výrobky - nikoliv o vietnamských stáncích :-)

A myslím, že ten vánoční úklid je spíš už takovým lidovým folklorem, než aby ve většině domácností probíhal... aspoň já nemáme mezi svými příbuznými a kamarádkami žádnou, které by ho dělala.

A v mnoha rodinách se nezmenšuje ani počet "jedlíků" - myslím, že se naopak rodiny na svátku víc sjíždějí (nás bude na Vánoce 13 ;-D), už se tak často nestává, že by o Štědrý den zůstala doma opuštěná babička

1 0
možnosti
Foto

Souhlas, i když já jsem zrovna ten případ, kterej už zestárnul a kašle na celý Vánoce. A budu sama.;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 292
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 855x
Vážně i nevážně, o tom, co mě napadá, o tom, co vidím cestou.

O svých zážitcích ze psího útulku jsem napsala knížku - Potkala jsem psy, útulek a lidi.

http://www.potkala-jsem-psy.cz/