Diskuse

To nesmíš !

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kolikrát to až hlava nepobere;-DIvko, tak to prostě jeR^

1 0
možnosti
Foto

Až si někdy člověk musí odplivnout a zanadávat ;-D

1 0
možnosti
Foto

Ivo, jest tak, jak pises a k tomu přidej někdy pomalé tempo přetížených počítačů, které mají úředníkům pomáhat. Ti jsou z toho leckdy diví a pak se všichni diví, že se prý lelkuje a pomalu pracuje, což vede k důsledkům neplacené práce přes čas. A přidej na tempu práce. :-(To také dobře známe. Pěkně jsi to napsala, někdy to musí ven.

1 0
možnosti
Foto

Díky Soňo, jo někdy to bublá až vybublá. :-)

1 0
možnosti
Foto

Ivko, strčit úředníka mezi lopatky běžícího ventilátoru!!R^

0 0
možnosti

Je to sranda, protože když jsme já a věřím, že i vy, chodili na první stupeň školy, tak o nějakých autistech u děcek nebylo ponětí. Čím to je? Nezdravé nynější prostředí, nechápaví rodiče nebo chybějící rákoska v dlani učitele?

3 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, bylo nám to potvrzeno, že ten nárůst je obrovský. A bylo by třeba se tím prý vážně zabývat. Rákoska v tomto případě už nic nezmůže. Je toho mnoho - láska a trpělivost rodičů především, speciálně vyškolení pracovníci v předškolských a školských zařízeních, následné ústavy. Stačí, když ta malá děcka vidíte v těch učebnách. Až vás mrazí ... proti tomu se obecně opravdu pořád řeší ptákoviny.

0 0
možnosti
Foto

R^také mám pocit že těch zákazů a příkazů přibývá a je jich víc než zdrávoR^

6 0
možnosti
Foto

J23a24n 69P11r25a68ž65á69k

20. 10. 2017 20:20

R^Ivko, úřední šiml u nás zdárně rostl a hlasitě řehtal už od Rakousko-Uherska a bojím se, že ho nedokážeme zastavit ani nyní. Zatím to vypadá právě naopak:-(

1 0
možnosti
Foto

Asi, Honzo, volíme pořád špatně. Jsme jen prostí občané.

1 0
možnosti
Foto

Úředník má razítko, kdo má víc? Například dnes jsem se taky vyjevila nad nesmyslností některých školských vyhlášek. Více než před měsícem jsem si u sekretářky objednala nějaké kancelářské potřeby. Trvalo několik týdnů, než je objednala, protože škola prý smí nakupovat pouze od firem, kde pracuje takové a takové procento handicapovaných zaměstnanců (pokud taková nikde v blízkosti není, musí se hledat jinde), objednávka nad určitou částku (když dejme tomu něco chce více než třicet lidí) musí oběhnout kolečko schválení a razítkování, atd... To si snad do toho papírnictví dojdu sama!

R^:-)

4 0
možnosti
Foto

To nebude školou.;-) Nahlásit, co potřebujeme-zjistit, jestli to povolený zdroj má-počkat, až toho bude dost, aby se vyplatilo-počkat, až konečně dodají. Dojít do papírnictví trvá dvě minuty, ale investovat svoje, no...:-P:-)

1 0
možnosti
Foto

Ale oni ti ouřadové taky musí něco dělat.;-):-P O nesmyslných nařízeních, co se pořád mění, bych mohla vyprávět...

2 0
možnosti
Foto

Aby zdůvodnili svoji důležitost.

1 0
možnosti
  • Počet článků 292
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 855x
Vážně i nevážně, o tom, co mě napadá, o tom, co vidím cestou.

O svých zážitcích ze psího útulku jsem napsala knížku - Potkala jsem psy, útulek a lidi.

http://www.potkala-jsem-psy.cz/