Diskuse

Smutné chvilky

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J39a17n 30P43r34a10ž68á36k

21. 12. 2014 12:01

R^Velká karma, Ivano. Hluboce lidská slova, díky:-)

1 0
možnosti
Foto

Ivo, díky za Vaše blogy a za tento zvlášť. Není Vám nic lhostejné a jak je vidět, jste vždycky tam, kde je potřeba pomoci..:-)R^

1 0
možnosti
Foto

Dík Jitko :-) Jen náhoda. Ale náhody prý neexistují :-)

0 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Skvele napsane a pravdive... ale stejne si myslim, ze ten shon a snaha dat nejblizsim to nejlepsi cukrovi a vanocni veceri v nejlip uklizenym byte s tim nejlip nazdobenym stromeckem je svym zpusobem taky projev lasky ... jen tak trochu zamaskovany.

2 0
možnosti
Foto

Milá Ivanko, není co dodat. Snad jen, že takových článků a myšlenek je právě v dnešní době potřeba mnohem více. Ivanko R^

2 0
možnosti

karma... ale stejně si s něčím zapolemizuji - s tím vaší posledním povzdechnutím, že slýcháte, že lidi dnes nikoho nepotřebují...KDE to slýcháte? já kolem sebe vidím pravý opak...rodiny se víc než dřív scházejí ve velkém počtu o Vánocích (nás bude jeden den 15;-D), -a nejen o Vánocích, snaží se o lepší vztahy (znám několik případů z poslední doby, kdy se i rozvedení bývalí manželé k sobě chovají docela hezky, znají se s jejich novými partnery - což dřív taky tak často nebývalo apod.... No a ti hloupí lidé, co tvrdí, že nikoho nepotřebují - ti budou většinou "osudem" sami "potrestáni"

1 0
možnosti
Foto

"Karma" za tento názor. Ale opravdu mám ve svém okolí pár takových kousků. kteří si zakládají na své nezávislosti , soběstačnosti, možná egoismu. Ano jsou to třeba i rodinné klany, kde by mohl ještě někdo z rodiny alespoň na svátky najít azyl, ale někdy leží na cestě kláda, kterou nelze překročit.

0 0
možnosti
FF

F71i40l57i95p 79F45u71c14h79s

20. 12. 2014 20:17

"Maminko, kdo je ta hodná, láskyplná, vnitřně krásná paní s čistou duší?"

"To je přece Ivana Pavlisková, Filípku..."

:-)

F.F.

2 0
možnosti
  • Počet článků 292
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 855x
Vážně i nevážně, o tom, co mě napadá, o tom, co vidím cestou.

O svých zážitcích ze psího útulku jsem napsala knížku - Potkala jsem psy, útulek a lidi.

http://www.potkala-jsem-psy.cz/