Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:-)už jsem Váš člověk:-) Vámi popisovaný kraj mám dobře sjetý na kole, vlakem i na motorce....jen bych připomněl, cyklostezka podél Orlice vlastně vede z Lichkova a dnes už napojením na Žamberk.Zrovna tak je úžasná trasa....Blansko-Brno podél Svitavy...v případě zájmu lehce najdete na blogu....na této trase je nejzajímavější, že projedete celé Brno až k soutoku Svratky se Svitavou....abyste ani nezaregistrovala průjezd půlmiliónovým město.:-) Za zastávku stojí především nenápadný kostel v Adamově s vyřezávaným oltářem.

2 0
možnosti
Foto

Vidíte v Brně jsem byla čtyři roky a to ani nevím, ale dávno tomu již. Ani jsem tenkrát neholdovala kolu. Ale vše jde napravit :-) díky. I za krásné fotky! Ale na ten "jídelní článek" reagovat nebudu, to bych se za chvíli na tom kole neuvezla ;-D

0 0
možnosti
Foto

R^Paní kolegyně, objevila jste poklad a zároveň jste trefila hřebíček přímo na hlavičku. Pan Šíša nejen nádherně fotí, ale coby železničář je obrovským milovníkem všeho, co souvisí s vlaky. Jestli si přečte tenhle Vás milý a pohodový článek, bude rázem Váš člověk:-)

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za tip a milá slova. :-) R^

1 0
možnosti