Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

Mám hrozně ráda jízdu na kole. Co ale moc nechápu, tak jsou to cyklisti jedoucí po velmi frekventované silnici, kteří ještě za sebou táhnou vozíček s malými dětmi. To bych se fakt bála, že dojde k nehodě. A taky - děti celou dobu jízdy dýchají prach a zplodiny z aut. Takže jezdím ráda, ale pokud možno mimo trasy aut.

2 0
možnosti
FV

Od té doby, co se z normální cyklistiky stal masový módní životní styl mnoho slušných cyklistů bohužel nepotkávám ;-( Dokonce už se i staví pomníky cyklistům, kteří díky nerespektování těch nejzákladnějších pravidel přišli o život 8-o

1 0
možnosti
MN

Zapoměla jste ještě na méně početnou ale rozrůstající se skupinu e-cyklistů (ti co nemusí nutně šlapat aby jeli i do kopce).

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, máte pravdu, v "tvůrčí" chvíli mi to nedošlo.;-D Vždycky mě to rozesměje, když mě na takovém kole někdo předjede. A u těch cyklistů s dětmi? To je skoro jako převážení toho gauče, akorát, v tom druhém případě nejde o život. I na cyklostezskách se najdou krátké frekventované úseky, které je nutno překonat, ale mám za to, že speciálně s těmi dětmi je možné najít klidné trasy, kde trocha prachu dětem neuškodí. Aspoň si vybudují nějakou imunitu:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 292
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 855x
Vážně i nevážně, o tom, co mě napadá, o tom, co vidím cestou.

O svých zážitcích ze psího útulku jsem napsala knížku - Potkala jsem psy, útulek a lidi.

http://www.potkala-jsem-psy.cz/