Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:-) To mi připomnělo, že jsme chtěli dobrovolně umístit v útulku na branku cedulku pro neznalé venčitele "zavírejte", protože občas se pejsek vydá sám na procházku. Taková, užitečná a se správcem byl trochu problém. Ale už visí :-)

1 0
možnosti
Foto

R^Ano, jsme tak trochu otroky doby. Naštěstí máme ty čtyřnožce, kteří nás vracejí blíže k přírodě:-)

1 0
možnosti
ZH

R^

Pěkný, ale s těma cedulema je to jak píše pan Procházka, někdy by to bez nich mohl být pěkný malér.:-)

1 0
možnosti
RP

K tomu prvnímu obrázku -- představte si, že jste v práci, praskne trubka, ze stropu crčí voda a teď všichni zmateně pobíhají a hledají kde se proboha ta voda zavírá :-) Tady je ta cedule zrovna na místě. Ale jinak souhlas, většina cedulí je tu jen kvůli něčímu alibi a ne pro informaci.

2 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, to jsou označení důležitá, ale v běžném provozu si jich nevšimnete, protože v přemíře jiných dalších, už to ani nevnímáte R^

0 0
možnosti
JM

Že se nenajíte,není tak zlé,horší je ,že nedostanete léky,dnes už se bez počítače prostě vydat nedají a bude hůř. Číhá na nás elektronický recept , bratr centrálního registru vozidel.

1 0
možnosti
Foto

R^Přesně tak, to byly jen střípky postřehů, že když si někdo chce poradit, jde to, když ne , tak to prostě nejde. A v té jídelně možná ani kuchař nemůže navařit, protože musí flákotu hodit na váhu, která ji nejen zváží, ale ještě odepíše ze skladu, aby si náhodou nepřikrojil pro sebe. Problém zdravotnických evidencí a centrálních databází ?  Radši ani nemyslet. !!

0 0
možnosti