Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, že mrtvému je vcelku jedno, jaký...měl pohřeb :)

0 0
možnosti
Foto

Jsi cynik Boháčku, nicméně ve své podstatě máš pravdu.

1 0
možnosti
JR

Byl to můj takový jako starší brácha. V mnohém mne inspiroval, v mnohém poradil. Ale jeho odkaz tu zůstane. Letní Pivo tour bude pokračovat jeho jménem.

Jinak krom Uriah Heep ještě hráli UFO (Belladona) a Pink Floyd (Wish You Were Here).

1 0
možnosti
Foto

Hodně lidem bude chybět. A dík za nápovědu pro zaprášené mozkové závity R^

0 0
možnosti
Foto

R^

Každá ztráta blízké bytosti hodně zabolí. Ale život jde neúprosně dál a nenechává nám čas na to, abychom se vraceli zpět a snažili se přivolat vše, co ta bytost s sebou odnesla na druhý břeh. Asi je to tak lepší.

PS: Úmyslně říkám bytost, a možná mě mnozí nepochopí, ale tou bytostí nemusí být jen blízký člověk, u čtyřnožců to platí též.

1 0
možnosti
Foto

Přesně tak R^ Slovy jedné dámy, která se dožila téměř 95 let, když někdy v sedmdesáti přišla o milovaného manžela - žít se musí dál. Ale věřím tomu, že jsou lidé, kteří se nedokážou odpoutat od odešlých. Pak můžete mít rodinu, přátel kolik chcete, ale nepomůže stejně nic, dokud se ten krok nerozhodne každý udělat sám.

Ale někdy neškodí si připomenout, jaké to bylo. Aspoň to člověka drží v nějaké pokoře. A od toho jsou i pohřby.

A s těmi bytostmi, tvorečky? :-) Kočkaři a pejskaři, či mix obou pochopili zcela určitě.R^ Dík.

1 0
možnosti
AJ

Ale po smrti blízkého a po jeho pohřbu prostě jeho nejbližší truchlí, na tom není nic divného. A říkají si i třebas - žít dál nemá smysl - a nemusí se kvůli  takovým myšlenkám na sebe zlobit. Pokud zůstanou sami, tak je jim opravdu těžko. Na to není rady, snad jen "pár dobrých přátel mít...", ale pomoci si musí člověk sám.

Věřím a doufám, že léčitelem je ČAS.

1 0
možnosti
Foto

Ano truchlí, a v tu chvíli si myslí, že jejich žal je nejhorší, ale všechno přejde. Tedy "jen" musí najít tu sílu jít dál a najít něco nového, pro co má smysl žít. Ale musí chtít a musí chtít sami. Přátelé pomůžou, ale ten krok a to rozhodnutí stejně musí člověk udělat sám.R^

0 0
možnosti