Diskuse

Kočich stůně

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠM

prášek roztluču,smíchám s troškou vody a stříkačkou vpravím do tlamky. Kočka polkne a dobrý...bez nervů, znehybňování kočky a stresu pro ni.... ;-)

1 0
možnosti
Foto

Tak to je dobrý fígl , děkuji R^

0 0
možnosti
PC

Hezký, milý .. a hurá, Kočich je už skoro  zdravej:-)!  Tak vytrvejte v boji, nese to výsledkyR^. A tady máte návod, jak dát kočce prášek ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

;-D No skoro takto to vypadalo při posledním pokusu. zatím bez osušky a aspirinu pro mě. Šrámy ošetřeny! :-)

0 0
možnosti
Foto

Ano kožíšek heboučký

0 0
možnosti
AJ

Já jsem se to taky učila od Herriota - položit kočku na deku, pak bleskově zabalit jako rohlík tak, aby vyčuhovala jen ta část, se kterou chceme něco provozovat - zde hlava...;-D

Pak strčit prášek do tlamičky, zavřít ji a masírovat krk, až to spolkne....

No, taveňák nebo paštika udělají stejnou službu, jen to nesmí zvíře objevit...ono se to kolem tablety nalepí (větší tablety půlím a dám raději nadvakrát, aby na to nepřišli, to už by pak každé sousto žmoulali a tabletu by vyplivli..).

1 0
možnosti
Foto

No právě, zklamalo mě i to maso, na drobné kousíčkyjsem měla prášek rozsekaný a maso normálně polyká. No a neprošlo. ;-D Zkusim i ten sýr, ale ani zde nedávam moc nadějí.

0 0
možnosti
Foto

Gratuluji k uspechu ;-D Cim vic se Kocich brani, tim je mu lip :-)

2 0
možnosti
Foto

Dík ;-D No a taky už začal zase fungovat jako doplňkový budík ! Léčba zabrala ! :-)

0 0
možnosti
DT

:-) veškeré tablety balím do sýra - sice je aplikuju do psa, ale osvědčilo se

pes to vdechne ke všeobecné spokojenosti aniž by zkoumal, co v tom sýru je R^

1 0
možnosti
Foto

R^

Inu ať žijem my i kočky a kocouři!

1 0
možnosti
Foto

Také rád léky v sýru? ;-D

0 0
možnosti
DM

:)  bývá to tvrdý boj, já jsem ho odnesla prokousnutým ukazováčkem (radili mi zastrčit tabletku až do krku)... Proti škrábancům jsem vymyslela "znásilňovací" opatření - kocoura zabalit do deky, sevřít mezi kolena a tabletka obalená v taveném sýru mu pak už to tlamy šla vpravit - a podržet zavřenou... "Holou" tabletku mi přišlo hloupé mu tam cpát, už od pohledu /sírově žlutá/ vypadala, že bude mít odpornou chuť :-)  Pak jsme s kocourem uzavřeli dohodu - když mu tabletku zabalenou v šunkovém taveňáku volně předložím (s dalšími kousky taveňáku) a on to svobodně zblazjne, nebudu ho muset "znásilňovat" a cpát mu to do krku ... možná pochopil, že léky jsou nutné zlo, tak proč to ještě zhoršovat :-) Nicméně neříkám, že jsem zvítězila, protože zvítězil ON, když mi dovolil, abych mu to nabídla s taveňákem a on mi tím, že to snědl, jen udělal laskavost, že jo ;-)

2 0
možnosti
ŠM

než tohle,tak snad raději inijekci do kožichu nebo roztlouct prášek a s vodou ho pomocí stříkačky vpravit do kočky....;-)

1 0
možnosti
Foto

R^

Jestli si to dobře pamatuji, tak James Harriot tvrdil, že když zvíře nechytíte, abyste mu dali prášek, tak ho už vlastně nepotřebuje.:-)

S naším Damiánem jsme mívali velice podobné problémy, nakonec jsme na něj vyzráli tak, že jsme mu balili kousíčky prášku do taveného sýra, který miloval. Většinou to vyšlo, ne však pokaždé, někdy to poznal včas a vyplivl nebo vyslintal.

Kočichovi přeji brzké uzdravéní:-)

2 0
možnosti
DM

jee, s tím taveňákem jsme to napsali současně ;-D  Takže je to osvědčená tutovka :-) Zajímavé, že taveňák měl větší úspěch, než syrové masíčko :)

2 0
možnosti
  • Počet článků 292
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 855x
Vážně i nevážně, o tom, co mě napadá, o tom, co vidím cestou.

O svých zážitcích ze psího útulku jsem napsala knížku - Potkala jsem psy, útulek a lidi.

http://www.potkala-jsem-psy.cz/