Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Ivano, to je mi moc líto.

0 0
možnosti
Foto

Dík. No co už, budeme věřit dále, že přijde ten pravý páníček. A odpustím si myšlenky, na coby kdyby . Nějak jsem tomu podvědomě nevěřila, že mu to vyjde.

1 0
možnosti
Foto

Karma! Pes je obrazem svého pána. Nejlepší pejsek, kterého jsem měl, byla doga, kterou jsem "zachránil" před utracením. http://www.nebakov.cz/foto6/parda2.jpg

0 0
možnosti
Foto

Díky. A to je nádherný kus R^

0 0
možnosti
LC

Ivano, Vase vypraveni me rozesmutnilo, vubec nenalezam vhodna slova. Moc Vam fandim a Vasim chlupatym kamaradum preji hodne stesti, nejen na nas lidi.

A uz ted vim, ze muj pristi psi kamarad bude jeden z tech, co cekaji na svou sanci.

2 0
možnosti
Foto

JJ;-( Před několika dny jsem se rozčílila do nepříčetna: jedna paní vrátila zpět do útulku po víc než půl roce odrostlé štěně. Měla ho přes celý den doma zavřené s minimem venčení, strašně se divila, že jí dělá nepořádek. Viděla jsem, jak se ten pejsek tvářil v nabídce útulku, fotili ho v den vrácení: člověk by zabrečel, smutné přivřené oči, uši dozadu, stažený ocas.

1 0
možnosti
Foto

R^ Dovedu si představit, pro pejska to musí být obrovský stres. Tím větší, čím déle je mimo útulek. Přijde mi, že zatímco jedni mají psa nade vše, někteří opravdu asi nemyslí. Nebo úplně něčím jiným, než by měli.

1 0
možnosti
Foto

J57a57n73a 75M23a11j67o22v31á

14. 2. 2015 19:45

Ivi...karma bez dalšího komentáře...

5 0
možnosti
Foto

přesně tak Jani, tohle jsou okamžiky, kdy mě ty kodexy štvou.

2 0
možnosti
Foto

Ivanko, co dodat, ěnco bych sem napsal ale nemohu kvůli kodexu. Každopádně Ivanko jediné co mohu tento příběh sdílet. Kdo ví třeba se někdo najde.

2 0
možnosti
Foto

Dík, Pavle. Ano i já mám na jazyku slova odporující kodexu. Kéžby mu to pomohlo. R^

2 0
možnosti
Foto

Ivo, to je hrozný!! Nemám nějak po ruce vhodná slova a pevně věřím, že Gastonek vyhraje, musí!!! Tvůj příspěvek okamžitě sdílím na FB, to je zatím to první, co pro něj můžu udělatVR^

1 0
možnosti
Foto

Jitko dík. R^Paradoxní je, že si pro něj minulý víkend přijel někdo z Olomouce, protože byli mylně informováni provozovatelem útulku, že tam ještě je. Ale my na ně nemáme kontakt. kéž by si to přečetli a kéž by neměli ještě jiného psa.

0 0
možnosti