Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:-)R^přeju hetzký kočičí den:-)

1 0
možnosti
Foto

Stáří je stáří, proti tomu se nedá nic dělat a platí to jak u lidí, tak u zvířat. Naší Lindě je také 15, už si též leccos prožila a ta léta jsou na ní hodně znát. Podle mě jde o to poskytnout zvířeti klidnou tuto životní fázi, ale pokud by přišlo něco závažného, nesnažit se ho udržet při životě za každou cenu. Tímhle dilematem jsme si už též párkrát prošli, je to hrozně těžké, ale snažší než u lidí,

Tak přeji Kočichovi ještě pár krásných let, karma za článek.R^:-)

2 0
možnosti
Foto

R^ Děkuji, je to tak, no však víte ...:-)

0 1
možnosti
Foto

R^všimli jste si dobře. Kde začít? V útulku, tedy první 4 měsíce za úhradu "na hotelu", skončil můj pes Bojar, ale relativně mladý v pěti letech. Ne kvůli tomu, že lovil kočky, ale protože jsem nemovitost musela prodat a nastěhovat se do bytu, kde se mnou tento pes nemohl. Měla jsem z toho dlouho výčitky svědomí, dostala jsem za ucho od nejednoho pejskaře, ale jinak to vyřešit nešlo, respektive neuměla jsem to jinak tehdy vyřešit. Ale dnes již má svoji novou domácnost, je spokojen a nezanevřel na mě. Víte, omlouvám se, píšu to tak "na pokračování", takže nemohu opakovat stejné skutečnosti. Ale podrobně je to popsáno v článku "Psí rozlučka" někdy z ledna, února. Že mi občas chybí, i když jsem kočkař :-) je v článku "Když vám chybí kamarád. Chlupatý kamarád" . A jak se má teď je v článku "Někteří pejsci se mají fakt dobře". Jestli Vás to tedy zajímá a najdete chvilku, zkuste loupnout okem. Zjistíte, že nejsem bezcitné individuum :-)

1 1
možnosti
PM

Taky by mne to zajímalo....

1 0
možnosti
MT

Paní Pavlisková, nezlobte se na mě, ale dnešní článek mě donutil reagovat. Čtu vaše blogy namátkově už delší dobu a vyrozuměla jsem z nich, že jste svého starého psa byla nucená dát do útulku. Myslela jsem si, že z nějakého závaného důvodu, že třeba jste se musela odstěhovat na ubytovnu, kde psa mít nemůžete nebo tak něco. Ale z vašeho dnešního článku vyplývá, že už zjevně dlouho bydlíte v domě se zahradou, s kočkou a dokonce už s novým psem... Proč jste toho původního dala do útulku?8-o Omlouvám se, jestli mi něco zásadního uniklo, ale tomuhle fakt nerozumím.

3 0
možnosti
JR

J10a14r80a 75R20a98n81k

20. 6. 2014 23:17

Abych pravdu rekla, take mne to bouchlo do oci....8-o

1 0
možnosti