Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J77a17r76a 45R46a55n29k

7. 6. 2015 8:17

Ja bych je brala, ale chodim 1-2x tydne delat to same, vodim je na prochazku - nebo spis oni mne, chodim take na zavolani do "Wild Arch", kde maji zranena divoka zvirata, jedna se prevazne o orly a myvaly, sem tam nejake tuleni baby......

Diky, za propagovani dobre veciR^V

1 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu a přeju Vám trpělivost a dobré nohy ve vaší činnosti R^

0 0
možnosti
Foto

R^Ivko, jsme jenom lide a chyby delame vsichni. Kdo o sobe tvrdi ze ne, tak si lze do kapsy. A zvirata jsou tolerantni, nase chyby jim nevadi.:-)

1 0
možnosti
Foto

No právě, ale málokdo to umí přiznat. Zvěřinec je fajn. Člověk ví hned na čem je. Kousanec, či škrábanec nebo lísáni se, jsou jednoznačné odpovědi :-)

2 0
možnosti
DK

My oplakáváme našeho Brita, který odešel do věčných lovišť...nejdříve dělal parťáka tátovi a teď přes dva roky nám...a pláčeme za něj dva...byl starý, měl cukrovku, aby byl náš a s námi...

2 0
možnosti
Foto

V člen rodiny. Znám to, nedávno jsem to zažila s Kočichem.

0 0
možnosti
ND

Mno, já sním o pejskovi (fence) malé (abych ji unesla, kdyžbude unést třeba),, klidné,  přítulné,, :-) se srstí co vyžaduje co nejméně úprav;; socializovné (tedy věk nad 3 roky, tedy po pubertě) neuštěkané (do činžáku) po kastraci. Já vím, řeknete si ať si pořídí psa plyšového, ale jsem už starší osoba s omezenou pohyblivostí, takže nemůžu žádného divocha :-) :-)

4 0
možnosti
Foto

R^Naopak, přesně víte, co chcete. Taková byla Blondie, o které jsem psala nedávno (a celé její rodině). Ale už domov má. Ale jsou tam teď nějací noví, uvidíme, co se z nich vyvrbí :-)

0 0
možnosti
Foto

Není to nemoc z povolání? ;)

1 0
možnosti
JC

R^ Fešáci psí, klidně bych si jednoho vzal, ale už není kam ...

2 0
možnosti
Foto

Taky melu o psech, ale ještě víc o dětech;-D

3 0
možnosti
JC

Zdravím:-) Já nemelu, já poslouchám a jsem z toho už skoro jurodivej. Dělám už druhý týden hlídacího dědečka - souseda (pravá babička choří, moc), do toho naši dva pejsci a jeden sousedovic. Vozím do školky, školy - ze školky, školy. A melou a melou. Děti. Pejsci přestali nějak moc štěkat, udiveně polehávaj u mého křesla u bazénu a jenom vše sledují.

Je to docela fuška, ale pěkná.:-)

3 0
možnosti
Foto

Ivčo, klidně o nich mel, kdo má rád psy, pochopí to a kdo ne, ať neposlouchá;-) Děláš záslužnou práci, takových kdyby bylo víc.R^

5 0
možnosti
Foto

Jitko dík, to víš, že nepolevím ;-D Ale teď si i trochu oddechnou, budu jezdit víc na kole.

1 0
možnosti
  • Počet článků 292
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 855x
Vážně i nevážně, o tom, co mě napadá, o tom, co vidím cestou.

O svých zážitcích ze psího útulku jsem napsala knížku - Potkala jsem psy, útulek a lidi.

http://www.potkala-jsem-psy.cz/