Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O46n88d67r21a 60P63e52š92e83k

18. 4. 2015 21:32

Přiznám se, že jsem čekal podle nadpisu něco jiného, ale jinak velmi zajímavé. To o čem mluvím je, ten podle mě, šílený trend tzv. "zobání" kdy si každej nese do posilovny, na hřiště nebo do lesa svou flašku se svým proteiňákem nebo bůh ví čím jiným. Zajímalo by mě, co si o tom myslíte Vy? A zahrňme i případ kdy se jedná o profi sportovce... Myslíte, že se to opravdu nedá nahradit něčím normálním, jak oni všichni tvrdí? Krásný den ;-) plný pohybu

1 0
možnosti
Foto

Ano, vím, co vás muselo napadnout podle nadpisu. :-) Tak ale zrní je zrní a jsem baba, tak zobu, no ;-D

Víte, problém jakéhokoliv dopingu je dle mého názoru o tom, že lidi dneska chtějí všechno hned. Formu bez problémů, aby mě nic nebolelo, aby se vše hojilo... Nehážu všechny do jednoho pytle, pro účely nějaké urychlené rehabilitace,  asi občas není  marné něco vzít. Mám na mysli třeba nějaké kloubní přípravky, na kosti nebo tak něco. Nejsem v tomto oboru zas tak sběhlá.

Ale nosit s sebou "průmyslové" přípravky i na běžný pohyb? Je to móda, byznys, kdysi se běhalo v bavlněném tričku a teplákách. Dnes je vše funční a dokonalé - hřejivé, či chladivé, tak i voda na pití musí být asi vylepšená.

Jezdím na kole výlety třeba 80-100 km ale zatím jsem si vystačila s flaškou obyčejné vody s tabletkou magnezia a birellem během jízdy. A je to určitě i o pestré stravě. A když běhám se psy? Tak se přes léto po výkonu stavím na jedno dvě rezavé vody s pěnou. To je přece nejlepší iontový nápoj :-)

0 0
možnosti
Foto

my sportovci jsme vlastně ptáčci.:-)

1 0
možnosti
Foto

Není nad to zrní zapít rezavým moken s pěnou :-)

1 0
možnosti
Foto

R^;-) Ivo, je to jistě super úleva po té bolesti, ale představila jsem si Tě se sklopenýma ušima a to mě pobavilo;-D

1 0
možnosti
Foto

Vypadala jsem jak moji "mucini". Všichni mají sklopené uši ;-D

1 0
možnosti

Zobat nemusíš, ale dosáhnout solidního výkony vyžaduje dřinu. To je nepohodlné a bolí to. Sám jsem si to prožil, první dva roky v Kung Fu byly pro mne očistcem. Dál jen zábava.

1 0
možnosti
Foto

R^ Ano , já vím, než jsem shodila pytel sádla a dostala se do nějaké kondičky na kole, hodně to bolelo. Ale běhání v útulku se psy mám opravdu jako zábavu a hlavně z toho mají zábavu ti psi. Mám to zárověň i jako posilovací cvičení, přotože ukočírovat rozběhnutého velkého psa není nic snadného. Zkoušela jsem párkrát běhat i bez psů, ale sólovka mě tak nebaví. :-) Ale u toho zrní asi zůstanu ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 292
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 855x
Vážně i nevážně, o tom, co mě napadá, o tom, co vidím cestou.

O svých zážitcích ze psího útulku jsem napsala knížku - Potkala jsem psy, útulek a lidi.

http://www.potkala-jsem-psy.cz/